03 MEI 2018

Ben jij een wo-toptalent met ambitie? Wil je niet alleen Randstad van alle kanten leren kennen, maar ook Tempo-Team, Yacht en vooral jezelf? Dan is de Business Course van Randstad Groep Nederland iets voor jou!

Speciaal voor veelbelovende wo-laatstejaars of net afgestudeerden organiseren wij de Business Course. In drie dagen doorloop je een intensief programma met onder andere:

  • een business game waarin je Randstad Groep Nederland als organisatie uitgebreid leert kennen
  • een denktank waarin je wordt uitgedaagd om mee te denken over strategische vraagstukken
  • een clinic van topsporters waarin je uithoudingsvermogen op de proef wordt gesteld
  • informele diners en borrels om kennis te maken met onze trainees en managers

jouw persoonlijke feedbackrapport

Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling staan centraal tijdens de Business Course én in het voortraject. Gedurende de Business Course word je gecoached door management traineesen loopbaanadviseurs. Het resultaat: een persoonlijk feedbackrapport waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Tevens heb je door deelname aan de Business Course een goede kans op een plek in het management traineeship bij Randstad Groep Nederland.

Interesse in de Business Course? Check eerst de selectie-eisen. En lees de ervaringen van management trainees die Randstad leerde kennen via de Business Course! Ze geven jou een indruk van wat je kunt verwachten.

 

Eerstvolgende deadline:
Solliciteren voor: maandag 19 maart
Selectiedag: maandag 16 april
Business Course: donderdag 3 mei en vrijdag 4 mei
Directiegesprek: in mei