14 JUNI 2018

De helft van nog maar alle Start-Ups bestaat nog na 5 jaar. Daartussen zitten een aantal zeer snelle groeiers met een hoge omzet: Scale-Ups! Ben jij ook benieuwd wat de succesverhalen zijn achter deze snelgroeiende ondernemingen? Integrand organiseert op donderdag 14 juni de Scale-Up Tour in Amsterdam waarbij jij als student de kans krijgt om kennis te maken met twee zeer bekende Scale Ups: Foodora en Openclaims!

Foodora heeft de afgelopen jaren de maaltijdbezorgmarkt voor zich gewonnen, en ze zijn nog niet klaar! Dit bedrijf staat beter bekend als één van Nederlands bekendste maaltijdbezorgservices, die het mogelijk maakt het gerechten te bezorgen van restaurants die zelf geen bezorgservice bieden. Foodora staat bekend om zijn roze fietsbezorgers die jouw favoriete maaltijden in grote steden door heel Nederland levert. Haar eigen ontwikkelde technologieën, focus op klantenervaring en haar werknemers hebben ervoor gezorgd dat Foodora momenteel de grootste online maaltijdbezorgservice wereldwijd is. Momenteel is Foodora actief in meer dan 40 landen, zijn ze in 2017 naar de beurs gegaan voor maar liefst 4,5 miljard euro met daarnaast 175+ miljoen verwerkte bestellingen  in 2016.

Openclaims is een Nederlandse Scale Up die verzekeraars, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders een online platform biedt om de auto verzekeringsclaims van hun klanten in te dienen en te beheren. Hiermee biedt openclaims een zeer goed werkend verzekerings ecosysteem: een onmisbare motor voor stabiliteit en economische groei in onze maatschappij. Hun uitgangspunt: een win-win situatie voor alle partijen! Het platform van Openclaims matcht individuele reparatiewerkzaamheden aan de meest geschikte service op basis van capaciteit, expertise, doorlooptijd, prijs en reparatie kwaliteit. Dit is de basis voor de Repair-as-a-service van Openclaims. Hiermee is Openclaims bezig met het fundamenteel veranderen van een gigantische markt!

Deze twee Scale Ups geven jou de gelegenheid om een dag te beleven in hun succesverhaal. Ben jij een ambitieuze student die graag kennis wilt maken met deze snelgroeiende bedrijven? En zit jij momenteel in de eindfase van jouw HBO- of WO Bachelor-/ Masteropleiding? Dan bieden wij jou een unieke kans! Schrijf je snel in en leer op deze dag de twee Scale-Ups Foodora en Openclaims van dichtbij kennen! Zij zullen deze dag vullen met presentaties, workshops en nog veel meer!
 

Locatie: Amsterdam
Studiefase: afrondende fase HBO- of WO Bachelor-/ Masteropleiding
Studierichting: Bedrijfskunde, Economie, Marketing, Management, Techniek, Econometrie, Communicatie