09 NOVEMBER 2018

Na 5 jaar bestaat nog maar de helft van alle Start-Ups. Daartussen zitten een aantal zeer snelle groeiers met een hoge omzet: Scale-Ups! Ben jij ook benieuwd wat de succesverhalen zijn achter deze snelgroeiende ondernemingen? Integrand organiseert op vrijdag 9 november de Scale-Up Tour in Amsterdam waarbij jij als student de kans krijgt om kennis te maken met twee zeer bekende Scale-Ups: Vandebron en Openclaims. Twee bedrijven die snel hun plek aan het veroveren zijn in respectievelijk de Energiemarkt en Verzekeringsmarkt!
 
Vandebron is een energieleverancier met een missie:
Wij willen toewerken naar een volledig duurzaam energienet. Waarbij alle energie die we gebruiken écht groen is, en lokaal opgewekt. Dit doen we door duurzame energie van lokale producenten rechtstreeks aan te bieden aan Nederlandse huishoudens. Vandebron zet de markt op z’n kop door een vernieuwend businessmodel en grote focus op innovatie!
 
Openclaims is een Nederlandse Scale-Up die verzekeraars, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders een online platform biedt om de auto verzekeringsclaims van hun klanten in te dienen en te beheren. Hiermee biedt openclaims een zeer goed werkend verzekeringsecosysteem: een onmisbare motor voor stabiliteit en economische groei in onze maatschappij. Hun uitgangspunt: een win-win situatie voor alle partijen! Het platform van Openclaims matcht individuele reparatiewerkzaamheden aan de meest geschikte service op basis van capaciteit, expertise, doorlooptijd, prijs en reparatie kwaliteit. Dit is de basis voor de Repair-as-a-service van Openclaims. Hiermee is Openclaims bezig met het fundamenteel veranderen van een gigantische markt!
 
Deze twee Scale-Ups geven jou de gelegenheid om een dag te beleven in hun succesverhaal. Ben jij een ambitieuze student die graag kennis wilt maken met deze snelgroeiende bedrijven? Dan bieden wij jou een unieke kans! Schrijf je snel in en leer op deze dag de twee Scale-Ups Vandebron en Openclaims van dichtbij kennen! Zij zullen deze dag vullen met presentaties, workshops en nog veel meer!

Deelnemende bedrijven