08 NOVEMBER 2017
Sixt is wereldwijd actief, behoort tot de marktleiders en is actief in 105 landen. Sixt is snel, flexibel, heeft ambitie en zoekt dat ook in mensen. Het is een mooie uitdaging om onderdeel uit te maken van Sixt. Werkzaam zijn bij Sixt is onderdeel uit maken van een toponderneming!
Je wilt een rotsvaste fundering leggen voor je carrière? Wij bieden je de mogelijkheid voor een internationale carrière - via een directe instap, of via ons trainingsprogramma. Je hebt passie en energie, je bent betrokken en hebt er zin in om Sixt elke dag hogerop te brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het is duidelijk: we hebben hoge verwachtingen. Daarom biedt Sixt je als Management Trainee Operations een eersteklas trainingsprogramma. En wel op nationaal niveau in verschillende regio's van Benelux, maar ook op internationaal niveau - bijvoorbeeld in Spanje of Engeland. Het negen maanden durende trainingsprogramma start een keer per jaar en vindt plaats in verschillende Sixt-vestigingen.
Regelmatige feedbackbijeenkomsten en gesprekssessies met de mentoren en human resources behoren tevens tot het programma, evenals het doorlopend evalueren van je kennis. Na een succesvolle afronding van het traineeship wacht jou de functie van Junior Branch Manager van je eigen Sixt-vestiging en vanaf de eerste dag een auto van de zaak! Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor onze Inhousedag op 8 november in Hoofddorp. We verheugen ons op jouw komst!

Let op, de datum is een week opgeschoven. De Inhousedag zal nu op 8 november plaatsvinden.