18 APRIL 2019
Wil jij met je werk een verschil maken? Dan moet je bij Sweco zijn.
Bij ons ligt de verre toekomst dichtbij. Wij ontwerpen en ontwikkelen de toekomst nu. We zorgen ervoor dat alles wat een samenleving nodig heeft een natuurlijk onderdeel van morgen wordt van de behoefte aan schoon water en verwarmde huizen tot efficiënt vervoer en moderne ziekenhuizen. Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en de steden van de toekomst. Ons werk leidt tot duurzame gebouwen, efficiënte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en schoon water. Met 15.000 medewerkers in Europa bieden wij onze klanten voor elke situatie de juiste expertise. Wij voeren jaarlijks projecten uit in 70 landen verspreid over de hele wereld. Sweco is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau in Europa, heeft een omzet van circa 1,8 miljard euro (pro forma 2017) en is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm.

Sweco is continu op zoek naar talent dat zich wil ontwikkelen. Binnen onze divisies Transport & Mobiliteit en Stad & Milieu zijn we momenteel op zoek naar meerdere enthousiaste junioren op het gebied van Civiele Techniek, Stad van de Toekomst, Waterbouw, Rail, Wegen en Assetmanagement.

Op donderdag 18 april organiseert Sweco een inhousedag infra op ons kantoor in De Bilt.
Tijdens deze dag zal jij kennismaken met ons en wij met jou. Dit zal onder andere gebeuren door middel van presentaties, een case en gesprekken. Uiteraard wordt deze dag zal worden afgesloten met een borrel.

Ontdek nu hoe het is om te werken bij hét grootste ingenieursadviesbureau van Europa. Ben jij (bijna) afgestudeerd in een technische richting, heb jij minder dan twee jaar werkervaring en ben jij op zoek naar een baan waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat? Reageer dan vóór 8 april en dan maken we graag kennis met je! Wie weet zien we jou op onze inhousedag op 18 april aanstaande! Reageren kan via deze link voor alle vacatures https://werkenbijsweco.nl/?filter-searchphrase=inhousedag of neem contact op met Fabienne Jansen, Campus Recruiter via +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl
https://www.youtube.com/embed/l68kjt-_e00