07 JUNI 2018
De reguliere inschrijvingen zijn helaas gesloten. Je kunt je wel nog inschrijven voor de reservelijst. In dit geval word je bij ziekte van een van de deelneemsters benaderd om mee te doen. 

Techniek op Hakken is dé mogelijkheid voor technische studentes om in contact te komen met interessante technische bedrijven! 

Lijkt het jou leuk om op deze dag uit te vinden welk bedrijf jou echt interessant lijkt en in welke sector je het liefste aan de slag wilt? Op 7 juni organiseert Integrand de achtste editie van Techniek op Hakken. Tijdens deze dag maak je op een informele en een formele manier kennis met 15 bedrijven. 

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in! 
 

Bedrijfspresentaties
De deelnemende bedrijven zullen allemaal in het kort vertellen wie ze zijn en wat voor mogelijkheden ze jou kunnen bieden. De 70 studentes worden verdeeld over vijf groepen met ieder drie bedrijven en zodoende zullen er ongeveer per bedrijf 14 studentes aanwezig zijn.

Speeddaten
Tijdens het speeddaten krijg je de mogelijkheid op een interactieve manier met een recruiter te praten. Dit geeft jou de ideale mogelijkheid jezelf optimaal te presenteren. De gesprekken zullen ongeveer 15 minuten duren, waarna er kort de tijd is om door te wisselen.

Case ronde
Acht bedrijven bieden tijdens het event een case aan, waarvan jij er eentje bij zal wonen. In deze ronde ga je in een groepje van ongeveer acht á negen studentes en het organiserende bedrijf twee uur aan de slag met een interessante case.

Borrel
Uiteraard zal de dag afgesloten worden met een gezellige borrel om na te praten over de dag.

Diner
Een speciaal geselecteerde groep van 24 studentes zal vervolgens uitgenodigd worden om aan te sluiten bij het diner!

Deelnemende bedrijven
Voor informatie over de deelnemende bedrijven, kijk op: http://www.techniekophakken.nl/bedrijven/

Helaas geeft onze site soms een foutmelding wanneer je je probeert aan te melden voor Techniek op Hakken, onze exuses hiervoor. Indien het niet lukt om je via de site aan te melden kun je het volgende formulier invullen: https://goo.gl/forms/O3lvTXXJHXF2iViL2

Deelnemende bedrijven