16 MEI 2019

Ieder jaar komen tijdens Techniek op Hakken 16 toonaangevende bedrijven uit de technische sector naar Utrecht om in contact te komen met jullie: 70 technische studentes vanuit heel Nederland!

Lijkt het je leuk om op deze dag uit te vinden welk bedrijf jou echt interessant lijkt en in welke sector je het liefste aan de slag wilt gaan?
Op 16 mei 2019 organiseert Integrand de negende editie van Techniek op Hakken in het Muntgebouw te Utrecht.

Hoe zal de dag eruit zien?
We beginnen met bedrijfspresentaties. De groep studentes en bedrijven zullen verdeeld worden over vijf groepen, waardoor je in een groep van ongeveer 14 studentes 3 bedrijven beter zult leren kennen.
Hierna volgt een lunch, waar je nog in gesprek kunt gaan met het bedrijf dat er voor jou bovenuit sprong!
Na de lunch beginnen de speeddates en cases in twee rondes. Tijdens de speeddates krijg je de kans om 4 tot 5 bedrijven beter te leren kennen én jezelf optimaal te presenteren. Elke ronde zal 15 minuten duren. Daarnaast zul je bij één bedrijf de case bijwonen, waar je twee uur aan de slag zult gaan in een groep van ongeveer acht studenten.
Na deze rondes geeft de borrel weer een ideale gelegenheid om bedrijven op een informele manier te leren kennen.
Tot slot zal een diner plaatsvinden met drie bedrijven en speciaal geselecteerde groep van 24 studentes.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in!

Studierichting: Alle technische studies zijn welkom!
Studiefase: Bachelor 3 of master.
Locatie: Leidseweg 90, Utrecht.

Helaas geeft onze website soms een fout melding wanneer je je probeert aan te melden voor Techniek op Hakken. Excuses hiervoor, we proberen dit z.s.m. te verhelpen. Natuurlijk willen we je alsnog de kans geven om je op te geven voor Techniek op Hakken, dit kan d.m.v. het invullen van dit formulier! We zullen naderhand contact met je opnemen om je inschrijving te bevestigen. Let op: Dit formulier alleen invullen wanneer aanmelden via de site niet lukt. 

Deelnemende bedrijven