15 JUNI 2016
Op 15 juni organiseren wij een PwC intern ‘Technology Seminar’, waarbij onze Technology professionals in een dynamisch programma met elkaar nadenken over de laatste technologische trends, ontwikkelingen en dienstverlening richting onze klanten. Wij bieden de unieke kans om een geselecteerde groep studenten hierbij aanwezig te laten zijn! 

Wie ben je? 
Voor dit Technology Seminar zijn wij op zoek naar ambitieuze 3de jaars of Master studenten met aantoonbare affiniteit met IT, zoals studierichting en relevante bijbaantjes. 

Wat bieden we je? 
Waarom is deelname aan ons Technology Seminar voor studenten de moeite waard? 

  • Je leert de PwC organisatie kennen en mogelijk toekomstige collega’s;
  • Je krijgt inzicht in de laatste Technology ontwikkelingen en trends;
  • Je krijgt inzicht in verschillende type opdrachten die PwC uitvoert voor haar klanten;
  • Je kunt verder contact leggen in het kader van een afstudeerstage of startersfunctie.

Wie zijn we? 
Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 208.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.400 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. 

Hoe ziet het programma eruit? 
Met een toenemende marktvraag ten aanzien van dienstverlening op het vlak van IT en ‘Digital’ zet PwC de komende jaren in op stevige groei van haar Technology praktijk wereldwijd, maar ook specifiek in Nederland. Wij zijn daartoe op zoek naar toptalenten die onze klanten helpen met het oplossen van complexe en relevante transformatie vraagstukken waarbij technologie en informatie het verschil maken. 

Meld je nu aan! 
Heb je interesse en wil jij erbij zijn op 15 juni bij het Technology Seminar? Meld je dan nu aan met je CV en korte motivatiebrief (max 10 zinnen). Deadline voor aanmelden is 29 mei. Uiterlijk 01 juni hoor je van mij of je erbij bent!