28 NOVEMBER 2018
Wij procederen wereldwijd. Heb jij interesse in de procespraktijk en wil jij weten hoe het is om voor een internationaal kantoor te werken? Ga met Freshfields mee naar Parijs!

Freshfields Bruckhaus Deringer behoort tot de top 10 van de wereldwijde advocatuur. Wil jij ervaren hoe divers onze mededingingspraktijk is? Wil jij weten aan wat voor soort zaken door onze litigation afdeling wordt gewerkt? Ben jij benieuwd hoe grensoverschrijdende IE procedures voor de rechter verlopen? Nieuwsgierig naar de rol van  Freshfields in deze zaken en waarom jouw bijdrage als beginnend associate hierbij essentieel is? 
Ben jij 'excellent, and not too serious'

Dan nodigen wij je uit twee dagen intensief en interactief kennis te maken met ons kantoor in Parijs en ons Amsterdamse kantoor. Op woensdag 28 november vertrekken we naar Parijs waar we kennismaken met ons Parijse international arbitration team. Op donderdag 29 november sluiten we het programma af in Amsterdam. Voor een hotelovernachting in beide steden wordt gezorgd!

Geïnteresseerd? Meld je dan aan vóór maandag 19 november 2018 via onze website:
www.werkenbijfreshfields.nl

Profiel deelnemers

The Freshfields Law Course staat open voor studenten met een interesse in het mededingingsrecht, het (inter)nationale procesrecht en intellectueel eigendomsrecht. Het is een pré wanneer je door middel van relevante vakken of nevenactiviteiten jouw affiniteit met deze rechtsgebieden kunt aantonen. Onze ervaring leert dat derdejaars Bachelor- of Masterstudenten het meest profiteren van hun deelname aan een Law Course.

Ook bij de selectie van de deelnemers aan The Freshfields Law Course laten wij ons leiden door het criterium ‘excellent, and not too serious.’

Voor vragen of meer informatie:
Neem contact op met één van onze recruiters via 020 485 75 66
of amsterdam.recruitment@freshfields.com