07 MAART 2019

Freshfields Bruckhaus Deringer behoort tot de top van de internationale advocatuur. The Freshfields Law Course biedt talentvolle en ambitieuze rechtenstudenten de kans om op 7 en 8 maart intensief en interactief kennis te maken met de wereld van de cross-border mergers & acquisitions, ons Amsterdamse kantoor en onze brede ondernemingsrechtpraktijk. Wil jij bij deze Course aanwezig zijn? En ben jij ‘excellent, and not too serious’? 

Profiel deelnemers
The Freshfields Law Course staat open voor studenten met een interesse in het ondernemingsrecht. Het is een pré wanneer je door middel van relevante vakken of nevenactiviteiten jouw affiniteit met dit rechtsgebied kunt aantonen. Onze ervaring leert dat derdejaars Bachelor- of Masterstudenten het meest profiteren van hun deelname aan deze dag.

Ook bij de selectie van de deelnemers aan The Freshfields Law Course laten wij ons leiden door het criterium 'excellent, and not too serious".

Excellent, and not too serious
Cliënten schakelen ons kantoor in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau. Zij verlangen niet alleen juridische kwaliteit. Zij willen dat wij hun business begrijpen en oplossingsgericht met hen meedenken.

Op het gebied van vakkennis en professionaliteit stellen wij daarom hoge eisen aan onze medewerkers. We verwachten dat je tijdens je studie een solide juridische basis hebt opgebouwd. Je stelt hoge eisen aan jezelf, maar ook aan anderen. Je bent nieuwsgierig met een 'global mindset'. Je bent flexibel, praktisch en hebt een dienstverlenende instelling. Je staat stevig in je schoenen. Je hebt stijl.

Net zo essentieel als vakkennis en professionaliteit vinden wij ‘sense of humour’ en relativeringsvermogen. Wij zoeken adviseurs die hechten aan collegialiteit, die oog hebben voor hun omgeving en die bijdragen aan open en plezierige verhoudingen. Adviseurs die uit zijn op succes, en die in staat zijn hun eigen rol daarbij te relativeren.

Ons favoriete selectiecriterium is dan ook: 'excellent, and not too serious'.

Inschrijven
Aanmelden kan tot maandag 25 februari 2019. De sollicitatieprocedure voor The Freshfields Law Course bestaat uit een schriftelijk selectie. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk na de inschrijvingsdeadline te laten weten of je bent geselecteerd. 

Meld je aan voor the Freshfields Law Course via de volgende link:
https://freshfields.taleo.net/careersection/ex/jobdetail.ftl?job=1900000V&lang=nl&src=CWS-1