07 MAART 2019
Ieder studiejaar bieden wij studenten de kans om gedurende twee dagen intensief en interactief kennis te maken met ons Amsterdamse kantoor, de mensen die bij ons werken en meer specifiek ons Notariaat. Gedurende deze tweedaagse Law Course maak je kennis met ons Amsterdamse kantoor en onze internationale transactiepraktijk. Wil jij bij deze Course aanwezig zijn? En ben jij ‘excellent, and not too serious’? 

Profiel deelnemers

The Freshfields Law Course staat open voor studenten met een interesse in het ondernemingsrecht. Het is een pré wanneer je door middel van relevante vakken of nevenactiviteiten jouw affiniteit met dit rechtsgebied kunt aantonen. Onze ervaring leert dat derdejaars Bachelor- of Masterstudenten het meest profiteren van hun deelname aan deze dag.

Ook bij de selectie van de deelnemers aan The Freshfields Law Course laten wij ons leiden door het criterium 'excellent, and not too serious".

Inschrijven

Aanmelden is nog niet mogelijk. De sollicitatieprocedure voor The Freshfields Law Course bestaat uit een schriftelijk selectie. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk na de inschrijvingsdeadline te laten weten of je bent geselecteerd. Voor vragen neem contact op met Isabel van Walree.