16 MEI 2019

Freshfields Bruckhaus Deringer behoort tot de top van de internationale advocatuur. The Freshfields Notary Day biedt talentvolle en ambitieuze rechtenstudenten de kans om intensief en interactief kennis te maken met ons Amsterdamse kantoor en de ondernemingsrechtelijke praktijk van ons notariaat. Tijdens The Freshfields Notary Day geven we je inzicht in de dynamische wereld van ons Notariaat. Wil jij bij deze dag aanwezig zijn? En ben jij ‘excellent, and not too serious’?

Profiel deelnemers
Onze ervaring leert dat derdejaars Bachelor- of Masterstudenten het meest profiteren van deelname aan deze dag.

Ben jij nieuwsgierig naar de financiering van een bedrijfsovername? Wil jij weten welke afwegingen worden gemaakt bij de herstructurering van een bedrijf in financiële moeilijkheden? Vraag jij je af welke rol Freshfields speelt en waarom jouw bijdrage als advocaat hierbij essentieel is? Denk jij dat je 'excellent, and not too serious'. bent?

Excellent, and not too serious
Cliënten schakelen ons kantoor in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau. Zij verlangen niet alleen juridische kwaliteit. Zij willen dat wij hun business begrijpen en oplossingsgericht met hen meedenken.

Op het gebied van vakkennis en professionaliteit stellen wij daarom hoge eisen aan onze medewerkers. We verwachten dat je tijdens je studie een solide juridische basis hebt opgebouwd. Je stelt hoge eisen aan jezelf, maar ook aan anderen. Je bent nieuwsgierig met een 'global mindset'. Je bent flexibel, praktisch en hebt een dienstverlenende instelling. Je staat stevig in je schoenen. Je hebt stijl.

Net zo essentieel als vakkennis en professionaliteit vinden wij ‘sense of humour’ en relativeringsvermogen. Wij zoeken adviseurs die hechten aan collegialiteit, die oog hebben voor hun omgeving en die bijdragen aan open en plezierige verhoudingen. Adviseurs die uit zijn op succes, en die in staat zijn hun eigen rol daarbij te relativeren.

Inschrijven 
Aanmelden kan tot maandag 6 mei. De sollicitatieprocedure voor The Freshfields Notary Day bestaat uit een schriftelijke selectie. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk na de inschrijvingsdeadline te laten weten of je bent geselecteerd.

Meld je aan voor the Freshfields Notary Day via de volgende link:
https://freshfields.taleo.net/careersection/ex/jobdetail.ftl?job=180000EO&lang=nl&src=CWS-1