18 APRIL 2019
Over Tauw - Sustainable solutions for a better environment
Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Met gedreven professionals, die trots zijn op de duurzame oplossingen die ze bedenken.

Tauw adviseert bedrijven en overheden bij het maken van keuzes voor een duurzame ontwikkeling. Onze gedreven mensen hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor alles om ons heen. Daarbij zetten we onze duurzame denk- en daadkracht in. En zo komen we tot: Sustainable solutions for a better environment.

Wij hebben plaats voor professionals met denkkracht. Ingenieurs en adviseurs die willen werken aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving. Onze kernwaarden zijn integer, professioneel en maatschappelijk betrokken. Als je jezelf daarin herkent, wordt het tijd om kennis te maken!

Over het traineeship
Heb jij een eigen, unieke kijk op de leefomgeving? Dat zien we graag! Tauw kijkt met andere ogen naar de wereld en is ook benieuwd naar jouw visie. Wij hebben een speciaal traineeship ontwikkeld zodat je je blikveld kunt verruimen en onze diverse vakgebieden leert kennen.

Contract
Je krijgt een contract voor anderhalf jaar en we hebben de intentie om je na afloop een vast dienstverband aan te bieden. Want als je het traineeprogramma naar eigen én onze tevredenheid doorloopt, blijven we graag bij elkaar. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris (hbo ca. 2.395 euro, wo ca. 2.690 euro bruto per maand). Daarnaast bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s zoals:
 • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid tot aankoop van extra verlof
 • uitzicht op een vaste baan
 • mogelijkheid tot participatie in Tauw door aankopen van certificaten van aandelen (bij een vast dienstverband)
 • in overleg flexibel je eigen uren indelen
 • werken vanuit huis of op een Tauw-kantoor bij jou in de buurt
 • laptop en telefoon van de zaak
 • gezellige borrels en teamuitjes
 • werken aan projecten die ertoe doen, voor aansprekende klanten en opdrachtgevers
Wat we van onze trainees verwachten
De kwaliteit van onze dienstverlening is één-op-één verbonden met die van onze medewerkers. Met andere woorden: jij maakt het verschil! We verwachten dan ook wel wat van jou. En dan hebben we het niet alleen over deskundigheid en professionaliteit, maar ook over inzet en gedrevenheid.

Herken jij je in onderstaande competenties?
 • Ondernemerschap en enthousiasme
 • Teamspeler met goede sociale vaardigheden
 • Klant- en oplossingsgericht
 • Goede beheersing Nederlandse taal
We zien graag dat je het in je hebt om op termijn zelfstandig oplossingen te bieden aan onze klanten en (financiële) resultaten te halen. Onze 'Tauwers’ blijven zich continu ontwikkelen, zodat we die toegevoegde waarde blijven leveren. Onze trainees krijgen daarom de (unieke) kans om zich in korte tijd sterk te ontwikkelen. Het traineeprogramma besteedt veel aandacht aan deze persoonlijke ontwikkeling.

Meld je vóór 2 april aan via de volgende link: https://www.werkenbijtauw.nl/traineeship/over-het-traineeship.html en wellicht tot ziens op 18 april a.s. tijdens de Trainee Selectiedag!
https://www.youtube.com/embed/9i-ULoWS30I