22 JANUARI 2019
Op dinsdag 22 januari 2019 zal de zesde editie van het Wagenings Event plaatsvinden in Hotel de Wereld. Integrand organiseert deze dag om Wageningse studenten met interesse in de voedingssector de kans te geven om met hun toekomstige werkgever in contact te komen. De bedrijven die dit jaar mee zullen doen zijn Unilever, Jacob Douwe Egberts en Perfetti van Melle. Het programma is zo samengesteld dat je deze drie bedrijven op een interactieve en open manier kunt leren kennen. De dag begint om 15.30u met presentaties van de drie bedrijven, daarna werk je in groepjes aan een case bij één bedrijf, vervolgens een speeddate bij een ander bedrijf. Dan is er nog een borrel en afsluitend is er een heerlijk driegangen diner verzorgd door Hotel de Wereld, waar je weer bij een ander bedrijf aan tafel zult zitten.
 
Unilever
Ons uitgebreide assortiment van producten van meer dan 400 merken geeft ons wereldwijd een unieke positie in het dagelijks leven. Wanneer consumenten gebalanceerde voedingsmiddelen, heerlijke ijsjes, betaalbare zepen die ziektes bestrijden, luxueuze shampoos of huishoudelijke producten kopen, dan is de kans groot dat zij een van onze merken uitkiezen. Wereldwijd hebben zeven van de tien huishoudens ten minste één product van Unilever. Ons assortiment van toonaangevende bekende merknamen zijn onder andere Lipton, Knorr, Dove, Axe, Hellmann’s en Omo. Welk merk het ook is en waar het ook wordt gekocht, wij doen ons best om ervoor te zorgen dat het merk bijdraagt aan ons doel als bedrijf - duurzaam leven tot gemeengoed maken.
 
Jacob Douwe Egberts
Your actions have impact at JACOBS DOUWE EGBERTS, just like the actions of our 15.000 passionate associates in over 100 countries. We are proud to be part of millions of people’s lives with iconic brands including Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao and Gevali. The impact that our associates have on the organization, the brands and each other, contributes to delivering on JDE’s promise: a coffee for every cup. Your actions have impact.
 
Perfetti van Melle
Al meer dan 100 jaar bedenken, maken en verkopen we de leukste, lekkerste en bekendste snoep- en kauwgummerken over heel de wereld. Dat zijn wij, Perfetti Van Melle. Samen met 17.000 collega’s wereldwijd bouwen we dagelijks aan onze weg naar de top. Het succes van Mentos, Smint, Frisk, Klene, Fruittella, Chupa Chups en Look-O-Look is dan ook te danken aan onze betrokken medewerkers die elke dag opnieuw ondernemerschap, visie en innovatie meebrengen naar ons werk.
 
Ben jij enthousiast geworden? Meld je aan voor 21 december en wie weet zien we je daar!