09 MAART 2017

De workshop van NN group zal plaatsvinden op 9 maart van 13:30 tot 15:30 in GR.1.142 en maakt onderdeel uit van de Integrand Carrièreweek. Na de workshop zal een aansluitende borrel plaatsvinden. 

NN Group is een verzekeraar en investment manager die actief is in meer dan 18 landen, met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan.

Met meer dan 11,500 medewerkers biedt NN Group pensioendiensten, verzekeringen, beleggingen en bankproducten aan particulieren, MKB, corporate en institutionele klanten. We opereren zowel via tussenpersonen en banken, als direct aan onze klanten.

NN Group bestaat uit Nationale-Nederlanden, NN verzekeringsbedrijven in belangrijke Europese markten, NN Life Japan en NN Investment Partners. Gezamenlijk hebben we meer dan 170 jaar ervaring en opereren we in meer dan 18 landen.

Nationale-Nederlanden is één van de toonaangevende financiële dienstverleners in Nederland en bestaat uit de business units Leven, Schade & Inkomen en Bank. Nederland is onze thuismarkt en huisvest behalve Nationale-Nederlanden ook NN Investment Partners en het internationale hoofdkantoor van NN Group, met een compacte, internationale en gespecialiseerde staf die onze lokale bedrijfsonderdelen in 18 landen ondersteunt.

We zijn een waarden-gedreven bedrijf, toegewijd aan onze klanten en gedreven door ons doel om hen te helpen hun financiële toekomst veilig te stellen. Om hierin te slagen zijn we afhankelijk van de vaardigheden, mentaliteit en persoonlijkheid van onze medewerkers. Voor getalenteerde mensen met de juiste mentaliteit en persoonlijkheid bieden we een werkomgeving die net zo professioneel en ambitieus is als collegiaal.