Onze Partners

Nestlé Nederland

Nestlé is internationaal. Dat voel je. Dat proef je.

Impressive Green Apple

ImpressiveGreenApple is opgericht in 1993 en heeft zich ontwikkeld tot een brede HR- dienstverlener. Campus Recruitment vormt daarbinnen een belangrijk onderdeel en richt zich hoofdzakelijk op:
•        Bemiddeling van jong talent naar hun eerste baan;
•        Het verzorgen van trainingen, workshops en CV checks op alle universiteiten in Nederland.

Randstad

Ambitie? Maak er werk van bij Randstad. 

Sime Darby Oils

Sime Darby Oils Zwijndrecht Refinery B.V. (SDO) is een internationale producent van natuurlijke plantaardige oliën en vetten voor de voedingsmiddelen-, diervoeder- en technische industrie in Europa. Met een traditionele historie van ruim een eeuw op Nederlandse bodem, werken wij continu aan innovatie en adaptatie m.b.t nieuwe technologieën, productiewijze en bedrijfsvoering. Om dit succesvol te bewerkstelligen, zijn wij op steeds op zoek naar enthousiaste  collega’s voor ons hoofdkantoor en de productielocatie in Zwijndrecht.

Als je impact wilt maken en van zelfstandigheid houdt, kan bij ons je hart ophalen: er is volop ruimte voor je eigen invulling en vrijheid om werkzaamheden en de uitvoering hiervan naar jouw hand te zetten. Ondanks ondernemingen in 17 landen met meer dan 100.000 werknemers heeft het hoofdkantoor in Zwijndrecht een bijna huiselijke en niet-corporate sfeer: dit moet bij je passen.

Ben jij op zoek naar een traineeship waar elke dag anders is. Waarbij je het verschil kan maken in een omgeving waarbij je echt meetelt? Waar je werkt voor alle grote wereldspelers in de voedingsmiddelen industrie. Solliciteer dan snel op een van de mogelijkheden die we bieden.

Boston Consulting Group (BCG)

The Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. 

Hoogwegt International

Adding vision and value through a challenging workplace

Unilever

Werken aan een betere toekomst, iedere dag. Dat is Unilevers visie. Wij helpen mensen zich goed te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen met merken en diensten die goed zijn voor hen én voor anderen.

Quintiq

A little bit about us
Back in 1997, five computer programmers were working on a scheduling application for an aluminum hot mill operator. Their mission – develop a planning and optimization software that could be configured to fit any business model. Their solution was a success and that’s how Quintiq started. 

Boekel

Het geheim van Boekel is...

                                                                   …dat er geen geheim is!