Onze Partners

Unilever

Werken aan een betere toekomst, iedere dag. Dat is Unilevers visie. Wij helpen mensen zich goed te voelen, er goed uit te zien en meer uit het leven te halen met merken en diensten die goed zijn voor hen én voor anderen.

Boston Consulting Group (BCG)

The Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. 

Nestlé Nederland

Nestlé is internationaal. Dat voel je. Dat proef je.

Randstad

Ambitie? Maak er werk van bij Randstad. 

Dell

Michael Dell begon ooit zijn bedrijf op zijn 19e met maar 1000 euro op zak. Inmiddels telt Dell ruim 100.000 medewerkers wereldwijd en zijn we uitgegroeid tot de grootste online retailer ter wereld. Dell Nederland zelf heeft rond de 520 werknemers en onze werkplek kan omschreven worden als een omgeving met een focus op de individuele competenties en ontwikkeling van de werkenemers.

Quintiq

A little bit about us
Back in 1997, five computer programmers were working on a scheduling application for an aluminum hot mill operator. Their mission – develop a planning and optimization software that could be configured to fit any business model. Their solution was a success and that’s how Quintiq started. 

Boekel

Het geheim van Boekel is...

                                                                   …dat er geen geheim is!

Hoogwegt International

Adding vision and value through a challenging workplace

Impressive Green Apple

ImpressiveGreenApple is opgericht in 1993 en heeft zich ontwikkeld tot een brede HR- dienstverlener. Campus Recruitment vormt daarbinnen een belangrijk onderdeel en richt zich hoofdzakelijk op:
•        Bemiddeling van jong talent naar hun eerste baan;
•        Het verzorgen van trainingen, workshops en CV checks op alle universiteiten in Nederland.