Onder het motto ‘Scherp op Schoon’ is CSU met diverse vestigingen en 14.000 mensen een Nederlandse top 3 speler in schoonmaak. CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Rijswijk. Het is een familiebedrijf, waarin ook de directie en het management voor 1/3 participeert.

 

CSU wil een deskundige, betrouwbare en innovatieve partij zijn die zich onderscheidt met goed werkgeverschap, excellente operatie en een klantgerichte aanpak. Een bedrijf waar klanten graag klant worden en blijven en waar mensen graag komen werken en blijven werken. De sfeer in ons bedrijf is informeel en open.

 

CSU heeft een professioneel mensenbeleid dat er voor zorgt dat haar medewerkers gemotiveerd en tevreden zijn. Het beleid is erop gericht medewerkers te vinden, gezond te houden en vooral te behouden. Persoonlijke aandacht en respect zijn daarbij de sleutelwoorden. Want werknemers die goed in hun vel zitten, leveren beter werk. CSU is in 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018 uitgeroepen als gecertificeerd Top Employer Nederland.

 

CSU biedt studenten de mogelijkheid een interessante en veelzijdige stage of tijdelijke bijbaan te lopen binnen haar organisatie. Zo kun je kennis maken met allerlei processen op het gebied van bijvoorbeeld Commercie, Innovatie, ICT, P&O, Kwaliteit, Arbo en Milieu en Communicatie. We bieden stages en bijbanen waarin veel ruimte is voor zelfstandigheid.

 

Voor meer informatie over CSU kijk je op www.csu.nl. Ook is ons YouTube kanaal een plek waar je veel over ons bedrijf te weten komt.

Meer informatie