Adding vision and value through a challenging workplace. Op zoek naar (internationale) carrièrekansen en ontwikkelingsmogelijkheden in een uitdagende werkomgeving? Hoogwegt Group is markt leider in de verkoop, handel en distributie van zuivel producten en food ingredients in 130 landen. Wereldwijd zetten ruim 400 professionals zich dagelijks met hart en ziel in op het gebied van verkoop, market intelligence, risicomanagement, logistiek, onderzoek en productontwikkeling in de voedingsindustrie. Met als resultaat: visie en toegevoegde waarde voor onze klanten én de gehele keten. Waarom Hoogwegt Group? Werken bij een marktleider, ruimte voor zelfstandigheid en initiatief, internationale carrièrekansen, volop ontwikkelingsmogelijkheden en een goede werksfeer en arbeidsvoorwaarden Jouw vision and value verder ontwikkelen bij Hoogwegt? Kijk op hoogwegtgroup.com onder Career naar de carrièremogelijkheden.

Je carrière binnen Hoogwegt GroupAls Junior Account Manager start je met een introductie op de afdelingen Technologie en Logistiek waar je onze producten, ingrediënten en het logistieke proces leert kennen.

Vervolgens word je, onder begeleiding van een ervaren collega, meegenomen in het werk als Account Manager.

Je krijgt al snel je eigen klantenportfolio en gaat op reis binnen en buiten Europa (uiteindelijk ben je ongeveer 25% van je tijd op reis) om verschillende klanten en leveranciers te bezoeken.

Dit vak leer je door direct aan de slag te gaan.

 

Met de juiste begeleiding en het volgen van diverse cursussen en opleidingen die gericht zijn op commerciële vaardigheden, talen en persoonlijke ontwikkeling, word jij een succesvolle internationaal opererende Account Manager!