Zit jij in de laatste fase van je studie of sta je aan het begin van je carrière? Ontdek Nedap! Nedap is opgericht in 1929 en sinds 1947 beursgenoteerd. Bij Nedap draait het om ‘Technology for life’: het ontwikkelen van producten, proposities en oplossingen die ervoor zorgen dat mensen prettiger werken en productiever zijn. Niet de technologie, maar de manier waarop mensen technologie gebruiken staat bij ons centraal. Bij Nedap geloven we in de veelzijdigheid van mensen en organisaties. Het gaat ons om de kracht van ideeën en initiatieven. Bij Nedap werken zo’n 700 bright minds verspreid over 11 kantoren wereldwijd. Onze campus in Groenlo is het kloppende hart van de 7 verschillende marktgroepen die Nedap rijk is. Bij ons werken onder andere marketeers, sales managers, projectleiders, accountmanagers, software-developers en UX-designers. Niet afzonderlijk van elkaar, maar in multidisciplinaire co-development teams aan oplossingen voor onze partners zoals Adidas en Unilever. Voor Adidas verzorgen wij op internationaal niveau de artikelbeveiliging in winkels en alle gebouwen van Unilever zijn uitgerust met onze toegangscontrole systemen.

People. Culture. Leadership.

 

Ergens 10 jaar lang naartoe werken? Hartstikke mooi, maar niet voor jou. Bij andere hightech bedrijven laten ze je eerst een beetje wennen, bij Nedap doe je meteen volop mee. We willen weten wat je vindt en denkt, we dagen je uit om je ideeën te delen. Met collega’s én klanten. Nergens anders krijg je de kansom in zo’n korte tijd zo’n reuzesprong in je ontwikkeling te maken.

 

Oh ja… je krijgt alle ruimte om het zélf te doen!In de cultuur van Nedap staat eigen initiatief centraal. Bij ons geen strakke plannen, centrale agenda’s ofdirecte aansturing. Wij verwachten dat je in staat bent het beste uit jezelf en je omgeving te halen. Jij ontwikkelt je eigen creativiteit en ondernemerschap, en ontdekt onderweg wat je allemaal nog kuntverbeteren aan de wereld om je heen. Wij helpen je, hoe en waar we ook maar kunnen.

 

Ben jij bachelor-, masterstudent of starter en heb je een marketing, sales, strategisch of analytisch talent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Kijk voor afstudeeropdrachten, bijbanen en vacatures op: lifeatnedap.com.