ICT VOOR MENSEN 
Wij zijn de bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld. 
Ordina, opgericht in 1973, is de grootste onafhankelijke dienstverlener op het gebied van consulting, solutions en ICT in de Benelux. Wij streven naar ICT die mensen echt verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren. 
We richten ons op de financiële sector, overheid, zorg en een aantal specifieke segmenten binnen de industriemarkt. 

#DaaromBijOrdina 
Ben jij klaar voor een knallende start van je carrière? Binnen ons Young Professional Programma volg je in korte tijd intensieve trainingen, neem je een kijkje in de keuken van grote bedrijven en bouw je innoverende software. Samen met al net zo enthousiaste en ambitieuze collega’s maak je onvergetelijke herinneringen. Binnen Ordina hebben wij verschillende expertises, zoals Java, Architectuur, Testing, SAP en Consultancy. 
Samen met jou gaan wij kijken wat je ambities zijn, wat je leuk vindt en waar mogelijkheden zijn binnen Ordina! Voor ons Young Professional Programma zijn we op zoek naar sociale starters met een voorliefde voor IT en een flinke dosis ambitie. Je begint met het volgen van een intensief programma waarbij de eerste 4-6 weken centraal staan met interessante trainingen en opleidingen. In die weken werk je Agile aan korte en leerzame projecten, volgens de Scrum methode. Na die trainingen mag je bij diverse grote bedrijven (van het ministerie tot aan de politie tot aan Philips) aan de slag met toffe projecten!

#JouwOntwikkeling

Tegelijkertijd wordt je zó opgeleid en getraind dat je niet alleen je vakinhoudelijke kennis vergroot, maar ook je soft skills ontwikkelt. Denk aan overtuigingskracht, eigenaarschap en initiatief nemen. Gedurende het hele programma word je persoonlijk begeleid. Daarbij staan jouw ontwikkeling en het behalen van certificaten centraal.

 

#NextStep

Ben je toe aan de volgende stap? Tijdens het Young Professional Programma, dat in totaal 2 jaar duurt, krijg je de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en te ontdekken waar jouw kracht ligt. Dit doe je door een Ordina-breed programma te doorlopen waarin intervisie, de ontwikkeling van sociale en commerciële vaardigheden en natuurlijk vakinhoudelijke trainingen en certificeringen aan bod komen.

 

#WieBenJij

- Je hebt een technische HBO of WO opleiding afgerond

- Je hebt affiniteit met IT- Je bent in staat draagvlak te creëren voor jouw ideeën

- Je bent klantgericht en werkt zelfstandig

- Jouw ambitie is om (samen met je team) de beste te worden in jouw vakgebied

 

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:- ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie- de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams- de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld- de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties- een informele en open cultuur- uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy- een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd- een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties- collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering- flexibel arbeidsvoorwaardenpakket- alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling

 

#MeerWeten

Ben je enthousiast geworden en wil jij jezelf binnenkort Young Professional noemen? Solliciteer dan nu!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: maaike.koster@ordina.nl of pak meteen de telefoon: 06 – 20825410