De wereld van werk is continue aan verandering onderhevig.

 

Het aantrekken, behouden en loslaten van de juiste mensen, op het juiste moment, is doorslaggevend voor het succes van iedere organisatie. Naast de in- en uitstroom van werknemers speelt hierbij ook de wil én het vermogen van mensen en organisaties om zich te blijven ontwikkelen een cruciale rol. Groei is hierbij het sleutelwoord. Iedereen binnen Randstad Groep Nederland wil dagelijks het beste in zowel mens als organisatie naar boven halen. Op gedreven en daadkrachtige wijze groei van mens en organisatie realiseren, dat is wat wij samen dagelijks doen.

 

Wij willen waarde creëren voor de maatschappij als geheel door een toonaangevende rol te spelen in de wereld van werk. Wij helpen kandidaten om hun carrière vorm én kleur te geven. Organisaties voorzien wij van menselijk kapitaal dat optimaal past binnen de bedrijfscultuur en het werkproces. Het maken van de ideale match tussen mens en organisatie blijft hetgeen waar wij zelf, na 55 jaar nog steeds, in excelleren. Randstad is in deze 55 jaar uitgegroeid naar een grote Nederlandse multinational in de wereld van (mensen)werk. Wij zijn marktleider in Europa en nummer 2 in de wereld. Iedere dag, in duizenden kantoren wereldwijd, helpt Randstad mensen aan het werk. Naast het merk Randstad voeren wij in Nederland ook de merken Tempo-Team en Yacht.

Carrière mogelijkheden

 

Je start je carrière bij Randstad, Tempo-Team of Yacht als management trainee of intercedent. De functie van intercedent is afwisselend, met veel (omzet) verantwoordelijkheden. Je bent accountmanager, loopbaanbegeleider en ondernemer in één.

Als management trainee wordt je door middel van een speciaal programma van 2,5 jaar klaargestoomd voor het hoger management.

Binnen elke functie ondersteunen wij je met trainingen en opleidingen en helpen jou om je ambities te realiseren. Je kunt bij ons terecht met diverse studieachtergronden.

Traineeship

Fulltime, landelijkIn 2,5 jaar tijd uitgroeien tot zelfbewuste manager of specialist in een organisatie van wereldformaat; die kans krijg je als trainee bij Randstad. Je dompelt je volledig onder in de wereld van werk, kruipt in de vezels van de organisatie en wordt uitgedaagd om oplossingen te vinden voor actuele strategische vraagstukken.

 

wat ga je doen?

Je doorloopt een intensief gefaseerd programma, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Tijdens het traineeship vervul je drie verschillende rollen. Je start als intercedent bij Randstad, Tempo Team of Yacht, zodat je onze core-business goed leert kennen. De volgende twee rollen liggen nog niet vast. Jij staat namelijk zelf aan het roer. Wil je binnen Yacht een voortrekkersrol pakken om grote klanten verder uit te bouwen? Of kies je voor een rol als business developer waar je een app ontwikkelt voor Randstad Student? Wil je als operationeel manager verantwoordelijk worden voor een team binnen het uitzendbureau van Tempo Team? Of toch jouw verbeteranalyses loslaten op de HR-consultancytak van Randstad? Het kan allemaal. Ondertussen investeren we stevig in je ontwikkeling doordat je een dag per week in ‘de Denktank’ zit en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ben je na tweeënhalf jaar klaar om met jouw visie en ambitie hét verschil te maken voor onze klanten, flexwerkers en collega’s. 

 

Joren Lier (trainee en oud voorzitter Integrand Nederland) over het traineeship bij Randstad Groep

“Een leidinggevende functie vervullen, die ambitie heb ik al langer. Waarom ik voor het Traineeship bij Randstad Groep ben gegaan? De vrijheid die je hebt in het kiezen van je opdrachten. En de Denktank, daar was ik ook door getriggerd. Een dag in de week aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en strategische opdrachten. Veel initiatieven die door trainees bedacht zijn in de Denktank worden daadwerkelijk uitgevoerd in de praktijk. Vorige week hebben we nog een voorstel aan de directie gepresenteerd; een oplossing waardoor we nog slimmer omgaan met vacatures die online worden geplaatst. Ons voorstel wordt nu geïmplementeerd.”

 

Start jouw carrière bij ons

Wil jij je ambities waarmaken als trainee bij Randstad Groep?

Bezoek onze traineepagina met meer inhoudelijke informatie:https://www.werkenbijrandstad.nl 

 

Heb je nog andere vragen?

Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist voor het traineeship:

Isabelle Rijstenborgh, via 0612269004 / isabelle.rijsterborgh@randstadgroep.nl