Voetsteps biedt trainingen en coaching aan voor iedereen die wil groeien binnen werk en leven. Kies je voor een 1 op 1 traject, waarbij je verdieping wilt in jouw drijfveren, talenten, en persoonlijkheid? Of ben je meer opzoek naar het aanscherpen van je soft skills en gesprekstechnieken?

Voetsteps helpt jou te groeien als persoon of binnen je carrière. Je neemt zelf de regie over jouw leven.

Voetsteps beidt de volgende mogelijkheden:

COACHING- Personal coaching- Loopbaan coaching

 

TRAINING- Trainer- Trainingsacteur

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Voor welke vorm je ook kiest, Voetsteps brengt je een stap verder. 

 

Garantie 1: Maatwerk

Een training of coachtraject is maatwerk. Samen besluiten we welke doelstellingen behaald worden en welke onderwerpen, thema’s en manier van werken het best aansluit bij de doelgroep of individu.

 

Garantie 2: Kwaliteit

Eva is een professioneel (NOBCO geaccrediteerd) opgeleid trainer, trainingsacteur en coach. Haar ruime ervaring in diverse trainingen, maakt dat er zowel een stuk personal coaching, vaardigheidstraining en rollenspellen ingezet kunnen worden binnen training en coaching. Hierdoor ervaar je een dynamisch, afwisselend en compleet geheel.

 

Garantie 3: Positief & energiek

Binnen training en coaching ga je wat doen! Ervaren en analyseren, praktijk en theorie wisselt elkaar op een prettige manier af. Je leert als individu, maar ervaart de training ook als een stuk teambuilding met de groep. Visie: wanneer je plezier beleeft, sta je open om te leren. Er mag gelachen worden!