Walters People is onderdeel van de Robert Walters Groep en is specialist in de bemiddeling van zowel tijdelijke als vaste medewerkers binnen financiële en onder­steunende functies. Walters People is actief in België, Frankrijk, Brazilië en Nederland. Vanuit onze Nederlandse vestigingen richten wij ons met name op de regio’s Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Het is ons doel om zo snel mogelijk de perfecte match te vinden: de ideale kandidaat voor onze opdrachtgever en de meest passende baan voor onze kandidaat.

Missie
Onze missie is om de hoogst mogelijke kwaliteit in service te bieden aan onze klanten en kandidaten in de lokale arbeidsmarkt. Onze toegevoegde waarde: binnen 24 uur stellen wij de meest geschikte professional voor en daarmee voorzien wij in de dringende behoefte van onze klant aan personeel.

Walters People is operationeel vanuit:
Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven in Nederland
Brussel, Gent, Groot-Bijgaarden en Zaventem in België
Parijs, Lyon en St Quentin in Frankrijk

Onze Consultants
De kracht en het succes van Walters People is het directe resultaat van de passie, energie en gedrevenheid van onze consultants. Het vinden van de juiste match voor zowel de opdrachtgever als kandidaat binnen een zo kort mogelijke periode is wat hen drijft. Onze gespecialiseerde consultants zijn hoog opgeleid en hebben hands-on ervaring in finance, business support en recruitment. Binnen de teams is een onderverdeling gemaakt in branche-ervaring.

Dankzij onze vergaande specialisatie hebben wij specifieke markt- en branchekennis van de posities waarin wij bemiddelen en kunnen wij de juiste kandidaten leveren. Centraal hierin staat het bieden van hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met snelheid. Om dit te bewerkstelligen doorlopen onze startende consultants een intensief opleidingsprogramma gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze managers waarin “best-practices” gedeeld worden.

Onze Kandidaten
Op uitnodiging van onze consultants komen onze kandidaten langs op kantoor voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt het CV doorgenomen, de wens van de kandidaat vastgesteld en de inhoudelijke kennis getest. Van onze kandidaten worden minimaal twee referenties opgevraagd bij hun voorgaande werkgevers. Op deze manier zijn de consultants van Walters People in staat om betrouwbare en inhoudelijk sterke kandidaten te introduceren.

Daarnaast heeft Walters People de beschikking over kandidaten die in het verleden meerdere opdrachten vanuit Walters People met succes hebben afgerond.
Meer informatie