Aangenaam! Bij Young Colfield staat jouw groei en ontdekkingstocht centraal. Wij faciliteren een voedingsbodem waarin jong talent kan groeien. De boel in beweging krijgen. Daar geloven we in. En dat doen we op verschillende manieren. Wij bieden namelijk verschillende traineeprogramma’s aan met ieder zijn eigen inhoudelijke focus, zodat je jezelf zowel inhoudelijk als persoonlijk verder kan ontwikkelen. Daarnaast geven we trainingen aan studenten en bedrijven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling én faciliteren we Design Thinking sessies voor bedrijven (Crowd Consulting).
Talent Program
In ons Talent Program vervul je in twee jaar gemiddeld drie opdrachten van gemiddeld vijf tot acht maanden bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. In functies als bijvoorbeeld project manager of junior consultant. Op deze manier kan je gaan ontdekken welke sector, functie en omgeving bij je past en waar jouw talenten en uitdagingen liggen. Daarnaast krijg je gedurende deze twee jaar intensieve persoonlijke begeleiding en een uitgebreid trainingsprogramma. Dit gaat om zowel hardskill trainingen (zoals Scrum Agile of Lean), als softskill trainingen (zoals Management Drives, Conflicthantering en Persoonlijk leiderschap). Het trainingsprogramma doorloop je samen met je team bestaande uit circa 7 andere trainees, waar je een hechte band mee opbouwt! Onze belangrijkste focus in deze twee jaar ben jij! Jou laten ervaren, reflecteren en groeien, zodat je na 2 jaar nog meer gevoel hebt bij jouw talenten, uitdagingen en inhoudelijke richting voor jouw carrière.

Geïnteresseerd? Neem eens een kijkje op onze website om te kijken of dit programma bij jou past!

Dedicated Program
De Dedicated Programs focussen zich specifiek op één bedrijf. Een Top Engineer Program bij ING, een IT Business Program bij ABN-AMRO en het IT Talent Program bij KLM voor front-end developers of informatie analisten. Samen met gemiddeld 5 andere trainees ga je aan de slag binnen een van deze innovatieve omgevingen en krijg je daarnaast trainingen om je te inhoudelijk verder te ontwikkelen in je vakgebied. Het programma ontwikkelen we samen met de opdrachtgever. Naast jouw inhoudelijke specialisatie worden er gedurende je traineeship ook persoonlijke ontwikkeling trainingen gegeven en wordt je begeleid door een coach (talent manager) van Young Colfield.

Benieuwd naar de details? Neem eens een kijkje op onze website of contact onze Talent connector Anneloes (zie contactgegevens).

Crowd Consulting & trainingen
Als je trainee bij ons bent in een van onze programma’s krijg je ook de kans om deel te nemen aan verschillende sessies van onze andere tak ‘Crowd Consulting’. De kracht van de crowd is het uitgangspunt van dit programma. Circa iedere maand organiseren wij Crowd Consulting sessies voor een bedrijf die met een organisatie vraagstuk zit. Aangezien onze ‘crowd’ een zeer grote variëteit aan achtergrond heeft, kunnen wij dit vraagstuk op een zeer innovatieve manier beantwoorden met de input vanuit verschillende perspectieven. Of het nu gaat om brainstormsessies, trendanalyse of het testen van ideeën. Tijdens je traineeship, zowel Talent Program als Dedicated Program, heb je de kans om deel te nemen aan deze inspirerende sessies. Daarnaast geven wij veel trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of teambuilding aan bedrijven en studenten. Ook daar kan je een bijdrage aan leveren als trainee.

Stage lopen bij Young Colfield vanaf februari 2019

Intro
Voor ons Talent Connection team zijn wij op zoek naar een nieuwe HR- stagiair! Heb jij zin in een persoonlijke stage omgeving waar je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen, waar je veel vrijheid krijgt en je een bijdrage kan leveren bij zowel het vinden van de juiste mensen (employer branding) als ondersteuning in het selectieproces (trainingen, events en selectie). Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Lees de vacature en wie weet tot snel!

Wat ga je doen?
Je bent (mede) verantwoordelijk voor de werving- en selectie van onze verschillende traineeships (actief searchen kandidaten, cv- selectie, voeren van eerste gesprekken)
Je bent (mede) verantwoordelijk voor de voorbereiding, coördinatie en aftercare van onze recruitment events (o.a. onze inhousedagen, trainingen en business course)
Je krijgt alle vrijheid om je creativiteit en commercialiteit te botvieren op onze werving en employer branding. Denk aan het optimaliseren van onze website, social media kanalen en offline marketing.

Als laatste geef je ook- samen met je collega’s van Talent Connection én trainees- verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling aan studie- en studentenverenigingen.

En verder?
Visie: Je werkt in een jonge, visie-gedreven organisatie met veel energie, creatiekracht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
Teamgevoel: Je bent onderdeel van de Talent Connection Tribe met wekelijkse stand-up en 6-wekelijks inspiratie-strategie sessies;
Persoonlijke ontwikkeling: Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling: coach gesprekken; trainingen; Young Colfield kennis sessies; loopbaan advies, etcetera;
Fijne plek: Een inspirerend kantoor in Amsterdam met naast verse bloemen, goede koffie en hippe inrichting zelfs een meditatiekamer en schommels voor de liefhebber;
Gezelligheid: En natuurlijk de hele Young Colfield experience daaromheen! Gezelligheid, veel jonge enthousiaste mensen, borrels, wintersport en teambuilding.
Vergoeding: Een mooie stage vergoeding en interessante bonussen!

Wat verwachten wij van jou?
Als stagiair binnen de Talent Connection tribe ben je het gezicht van Young Colfield voor toekomstig talent. Daarom geloven we dat het belangrijk is dat je het volgende in huis hebt:

Je bent creatief en je krijgt energie van het bedenken van nieuwe ideeën op het gebied van employer branding (content creëren, social media kanalen beheren)
Je bent van nature goed in het enthousiasmeren van mensen en je brengt ons verhaal met jouw natuurlijke enthousiasme goed over naar de doelgroep;
Je bent een verbinder en sensitief: mensen voelen zich welkom en op hun gemak bij jou;
Je weet van aanpakken: je bent iemand die denkt in kansen en oplossingen en bent stressbestendig.
De capaciteit om doelgericht te plannen en organiseren

En dit natuurlijk
Je bent bezig met je WO bachelor of master opleiding in de richting van HR of een verwante opleiding met aantoonbare affiniteit/ervaring in HR.
Circa 5 maanden beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Lijkt dit je wat? Neem contact op met onze huidige stagiaire kim via kim.brandwagt@youngcolfield.nl of bel naar 06-50055941.
Voor meer informatie check de vacature op https://www.youngcolfield.nl/vacature/young-colfield-talent-program/
Onze vacatures voor het Talent Program en Dedicated Program zijn het hele jaar doorlopend! Meer weten? Check onze website: http://www.youngcolfield.nl of mail naar info@youngcolfield.nl. Daarnaast kan je natuurlijk altijd vrijblijvend telefonisch contact opnemen om bijvoorbeeld vragen te stellen of een afspraak te maken voor een kop koffie. Wij zijn bereikbaar op: 020 - 460 9555 of 06-27300876.

Wie weet tot ziens!

Contactgegevens
Naam: Young Colfield
Adres: Hogehilweg 24, Amsterdam Zuid-Oost
Telefoon: 06-27300876 of +31 20 460 9555
Contactpersoon: Anneloes van der Meer
E-mailadres: info@youngcolfield.nl of anneloes.van.der.meer@youngcolfield.nl
Website: www.youngcolfield.nl