Aangenaam!

 

Bij Young Colfield staat jouw groei en ontdekkingstocht centraal. Wij faciliteren een voedingsbodem waarin jong talent kan groeien. De boel in beweging krijgen. Daar geloven we in. En dat doen we op verschillende manieren. Wij bieden namelijk verschillende traineeprogramma’s aan met ieder zijn eigen inhoudelijke focus, zodat je jezelf zowel inhoudelijk als persoonlijk verder kan ontwikkelen. Daarnaast geven we trainingen aan studenten en bedrijven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling én faciliteren we Design Thinking sessies voor bedrijven (Crowd Consulting).

Talent Program

In ons Talent Program vervul je in twee jaar gemiddeld drie opdrachten van gemiddeld vijf tot acht maanden bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. In functies als bijvoorbeeld project manager of junior consultant. Op deze manier kan je gaan ontdekken welke sector, functie en omgeving bij je past en waar jouw talenten en uitdagingen liggen. Daarnaast krijg je gedurende deze twee jaar intensieve persoonlijke begeleiding en een uitgebreid trainingsprogramma. Dit gaat om zowel hardskill trainingen (zoals Scrum Agile of Lean), als softskill trainingen (zoals Management Drives, Conflicthantering en Persoonlijk leiderschap). Het trainingsprogramma doorloop je samen met je team bestaande uit circa 7 andere trainees, waar je een hechte band mee opbouwt! Onze belangrijkste focus in deze twee jaar ben jij! Jou laten ervaren, reflecteren en groeien, zodat je na 2 jaar nog meer gevoel hebt bij jouw talenten, uitdagingen en inhoudelijke richting voor jouw carrière.

Geïnteresseerd? Neem eens een kijkje op onze website om te kijken of dit programma bij jou past!

 

Dedicated Program

De Dedicated Programs focussen zich specifiek op één bedrijf. Een Top Engineer Program bij ING, een IT Business Program bij ABN-AMRO en het IT Talent Program bij KLM voor front-end developers of informatie analisten. Samen met gemiddeld 5 andere trainees ga je aan de slag binnen een van deze innovatieve omgevingen en krijg je daarnaast trainingen om je te inhoudelijk verder te ontwikkelen in je vakgebied. Het programma ontwikkelen we samen met de opdrachtgever. Naast jouw inhoudelijke specialisatie worden er gedurende je traineeship ook persoonlijke ontwikkeling trainingen gegeven en wordt je begeleid door een coach (talent manager) van Young Colfield.

 

Benieuwd naar de details? Neem eens een kijkje op onze website of contact onze Talent connector Anneloes (zie contactgegevens).

 

Crowd Consulting & trainingen

Als je trainee bij ons bent in een van onze programma’s krijg je ook de kans om deel te nemen aan verschillende sessies van onze andere tak ‘Crowd Consulting’. De kracht van de crowd is het uitgangspunt van dit programma. Circa iedere maand organiseren wij Crowd Consulting sessies voor een bedrijf die met een organisatie vraagstuk zit. Aangezien onze ‘crowd’ een zeer grote variëteit aan achtergrond heeft, kunnen wij dit vraagstuk op een zeer innovatieve manier beantwoorden met de input vanuit verschillende perspectieven. Of het nu gaat om brainstormsessies, trendanalyse of het testen van ideeën. Tijdens je traineeship, zowel Talent Program als Dedicated Program, heb je de kans om deel te nemen aan deze inspirerende sessies. Daarnaast geven wij veel trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of teambuilding aan bedrijven en studenten. Ook daar kan je een bijdrage aan leveren als trainee.

Onze vacatures voor het Talent Program en Dedicated Program zijn het hele jaar doorlopend! Meer weten? Check onze website: http://www.youngcolfield.nl of mail naar talentconnection@youngcolfield.nl.

 

Daarnaast kan je natuurlijk altijd vrijblijvend telefonisch contact opnemen om bijvoorbeeld vragen te stellen of een afspraak te maken voor een kop koffie. Wij zijn bereikbaar op: 020 - 460 9555 of 06-27300876

 

Wie weet tot ziens!

 

Contactgegevens

Naam: Young Colfield

Adres: Hogehilweg 24, Amsterdam Zuid-Oost

Telefoon: 06-27300876 of 020-4609555

Contactpersoon: Anneloes van der Meer

E-mailadres: info@youngcolfield.nl of anneloes.van.der.meer@youngcolfield.nl

Website: www.youngcolfield.nl