Accountmanager Internationale Events
CrowdLED | Meeloopstage, B Marketing| Supply chain & operations| Sales| S Media|

Bedrijfsinformatie

Bij CrowdLED zijn we op zoek naar teamplayers die vooral in het engels onze producten verkoopt. Met een klein en hecht team biedt CrowdLED LED-producten aan bedrijven en particulieren als onderdeel van lichtshows van festivals, feesten en corporate events.

Functieomschrijving

Jij wordt het aanspreekpunt voor evenementenbureaus in het binnen- en buitenland en helpt ze ons product zo goed mogelijk te implementeren binnen hun visie. Het komt ook voor dat je naar evenementen gaat om klanten te assisteren in het gebruik van de producten of voor demonstraties.

Bij een grote klant (denk aan grote multinationals) ben je zelf de projectmanager. Jij moet dan alles verzorgen: van het starten van de productie bij de fabriek, de kwaliteitscontrole, het transport en de import, en uiteindelijk ervoor zorgen dat de klant het product op tijd en volgens afspraak krijgt.

We zijn een hard groeiende startup. Als onderdeel van ons team draag jij direct bij aan deze groei: heb jij leuke ideeën over de bedrijfsvoering, bijvoorbeeld marketing strategieën of procesverbeteringen, dan worden die geïmplementeerd. We zien graag initiatief!

Functie-eisen

Je hebt commerciële economie, of een vergelijkbare opleiding gevolgd. Je bent commercieel ingesteld, hebt gevoel voor marketing, je lult je altijd overal uit en je bent flexibel. Salesgesprekken voer je net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands en je vindt het leuk om veel contact te hebben met klanten. Je kan supersnel schakelen en je bent bereid om op locatie in zowel binnen- als buitenland te helpen bij het gebruik van het product tijdens het evenement van de klant.

- Vloeiend engels (spraak en schrift) is vereist.
- Duits en Frans is een pre
- Je bent woonachtig in omgeving Utrecht of Amsterdam
- Bereid om op evenementen te werken (nu 1-2x per maand)
- Ervaring met Photoshop, wordpress, mailchimp is een pre
- Rijbewijs een pre

Wat biedt het bedrijf je?

- Een ontzettend gave ervaring binnen een sterke sales en marketing omgeving;
- Een hecht team van 4 man;
- Vrijmibo’s;
- Ruimte voor ontwikkeling;
- Flexibel werken, veel zelfstandigheid;