Afstudeeropdracht Projectbeheersing
Mitopics | Afstudeerstage, B IT| Management| S Marketing, Sales en Media|

Bedrijfsinformatie

Mitopics is een onafhankelijk IT-adviesbureau en onderscheidt zich door de combinatie van juridisch, bedrijfskundig en technisch perspectief. Onze diensten bestaan uit het begeleiden van onze klanten bij het opstellen van IT-beleid, ondersteunen bij de inkoop of aanbesteding van IT, contractering en implementatiebegeleiding. Ook hebben wij zeer ruime ervaringen in het begeleiden van samenwerkingsverbanden tussen organisaties, met name op het gebied van ICT. 

Functieomschrijving

In veel van onze vernieuwings- en implementatietrajecten speelt het beheersen van het project een cruciale rol. Met meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied, is het nu tijd om de balans op te maken en te kijken of we ons nog verder kunnen professionaliseren op dit gebied. Denk hier bijvoorbeeld aan verschillende best practices en risico’s bij allerlei soorten projecten. Het doel van deze afstudeeropdracht is een wetenschappelijk onderzoek naar de faal- en succesfactoren van projectbeheersing in IT-projecten.
We zijn gewend dat afstudeerders samen met onze begeleider als resultaat tevens een artikel in een vakblad publiceren.

Functie-eisen

We zoeken een WO-afstudeerder van een passende opleiding, zoals bijvoorbeeld Bedrijfsinformatie, Business and IT of Technische Bedrijfskunde die een wetenschappelijk onderzoek gaat uitvoeren naar de succesfactoren van samenwerkingsverbanden tussen organisaties op het gebied van ICT.
Verder vragen we affiniteit met de IT-branche en interesse in consultancy, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, zelfstandigheid, accuraat en efficiënt kunnen werken, analytisch vermogen en een pragmatische instelling.

Wat biedt het bedrijf je?

Aan de afstudeerder bieden we ruime ondersteuning en persoonlijke begeleiding door ervaren consultants met praktijk- en inhoudelijke kennis. Daarnaast tref je collega’s die zelf ook nog niet zo lang geleden afstudeerden, die je graag helpen en met je meedenken. Ook zijn een open en informele werksfeer, deelname aan kantooractiviteiten en uitjes, goede vergoeding en adequate voorzieningen kenmerkend voor afstuderen bij Mitopics. Zo doe je niet alleen veel kennis over een erg boeiend en actueel onderwerp, maar draai je ook een half jaar mee in een dynamische adviesorganisatie. Bij een succesvolle opdracht is er ook nog eens uitzicht op een mooie baan!

Regio

Locatie

  • Gouda