Afstudeerstage continuous delivery en software testing
Semso | Afstudeerstage, B IT| S ICT & Electro|

Bedrijfsinformatie

Semso Webtechniek uit Lichtenvoorde ontwerpt en ontwikkelt innovatieve software-oplossingen voor organisaties met speciale wensen en eisen. Wanneer standaardsoftware de bedrijfsvoering niet optimaal ondersteunt of zelfs frustreert. Maar ook wanneer de klant een uniek concept heeft bedacht dat naar een state of the art applicatie doorontwikkeld moet worden.

We pakken elk project aan volgens onze vaste werkwijze, waarin heldere communicatie op vaste momenten centraal staat. Hierdoor ontstaat er een hechte samenwerking waarin de klant het gehele project de controle heeft, kwaliteit gewaarborgd blijft en de kosten beheersbaar.
Om bij te blijven met actuele ontwikkelingen organiseren wij maandelijks een interne innovatiedag. Op deze dag gaan we met het gehele team aan de slag met nieuwe technieken of concepten. We kiezen een onderwerp uit en proberen binnen een dag een proof-of-concept af te ronden. Hierdoor ontdekken we als bedrijf nieuwe mogelijkheden én kunnen we jou naast onze mooie projecten een zeer innovatieve werkomgeving bieden.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een oplossing waarin wijzigingen in onze software zo snel mogelijk op een veilige en gecontroleerde manier naar de productieomgeving gepubliceerd worden. De wens is dat hierin zoveel mogelijk geautomatiseerd wordt zodat er zo min mogelijk menselijk handelen bij het publiceren nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een OTAP omgeving, Unit tests en integration tests.
Tijdens deze afstudeeropdracht onderzoek jij de mogelijkheden, waarbij je de nieuwste principes en technieken niet uit de weg gaat. Je geeft ons advies en richt aan de hand van een actueel project een omgeving in.

Functie-eisen

Bij al onze projecten gebruiken wij een vaste basis aan technieken. Dit zijn .NET (C#)
AngularJs, Javascript, HTML5, CSS3 en SQL. Daarnaast werken wij met Visual Studio Team Foundation. Het is een pré als je hier al ervaring mee hebt.
Wij werken aan ieder project samen in het team. Het is dus belangrijk dat je communicatief vaardig ben en goed in teamverband functioneert. Verder ben je sociaal en betrokken.

Wat biedt het bedrijf je?

- Innovatieve werkomgeving
- Marktconforme stagevergoeding
- Dienstverband voor 40 uur per week
- Volop ruimte voor eigen inbreng
- Flexibiliteit
- Informele werksfeer
- Professionele begeleiding
- Professionele werkplek in een mooi nieuw kantoor, wij faciliteren alle benodigdheden voor het uitvoeren van de afstudeeropdracht.
- Bij wederzijdse tevredenheid kans op een vaste baan.

Regio

Locatie

  • Lichtenvoorde

Dagen

Maanden