Afstudeerstage start up Happy Finance
Fairchild/Happy Finance | Afstudeerstage, B Marketing| Sales & Business Development| Consultancy| IT|

Bedrijfsinformatie

HappyFinance (werknaam) is een startup die wordt opgezet vanuit Fairchild Marketing Consultants. HappyFinance ontzorgt consumenten op financieel gebied: dankzij HappyFinance zijn hun financiele zaken doorlopend optimaal geregeld. En dat tegen tot tien keer lagere kosten dan bij een traditionele adviseur. HappyFinance biedt een digitaal platform waarop consumenten hun financiele zaken (hypotheek, verzekeringen, pensioen en beleggingen) kunnen kiezen, afsluiten en beheren. HappyFinance zorgt volautomatisch voor monitoring van de persoonlijke situatie van de consument; de verandering in productvoorwaarden bij de aanbieders en nieuwe wet- en regelgeving. Daarop worden product- en leverancierskeuzes telkens afgestemd.  HappyFinance werkt met de lean-startup methode: vanaf het eerste kwartaal van 2016 lanceren we stapsgewijs nieuwe functionaliteiten. Na 2016 wil HappyFinance ook internationaal uitrollen. 

Functie omschrijving

HappyFinance bestaat momenteel uit een klein vast team met daar omheen een aantal ad hoc medewerkers. De rol van de stagiar is die van rechterhand van het kernteam met als speciale aandacht de digital presence: de website en de koppelingen met tools en applicaties van derden. Verder, in overleg en op basis van geschiktheid, vaardigheden en interesses: hands-on ondersteunen bij het in de lucht brengen en uitbreiden van de site en de applicatie; aanscherpen strategisch marketing en communicatieplan en roll out plan, externe communicatie, opzetten van klanttevredenheidsmetingen en verbetersystematiek; inrichten werkprocessen, afstemmen en afspraken met technologiepartners, opzetten klantgerichtheidstraining voor financieel adviseurs, inrichten abonnementen- en billingstraat. Kortom: een rechterhand pus sang.

Functie-eisen

Algemeen: sterk bovengemiddelde WO student, masterfase, goede studieresultaten, relevante nevenactiviteiten, sociaal vaardig, brede blik. Commerciele inslag, zelfstartend en can-do mentaliteit. Zelfbewuste persoonlijkheid, positief kritisch op eigen functioneren, wil verbeteren en groeien. Slim, snel, vrolijk.

Wat biedt het bedrijf je?

 Intensieve begeleiding door management (zeer ervaren adviseurs en ondernemers), steile leercurve in startup en eventueel adviesbureau, veel eigen verantwoordelijkheden en bevoevoegdheden om zaken te initiëren, uit te werken en te realiseren. Stage voor 4-5 dagen per week, flexibele werktijden. Na afloop is verlening bespreekbaar. Uitstekende stagevergoeding.

Regio

Locatie

  • Utrecht

Studie