All-round commerciële stage bij internetstart-up
Smart.PR | Afstudeerstage, Meeloopstage, B Marketing| Communicatie| Sales| S Marketing, Sales en Media| Media|

Bedrijfsinformatie

Wij zijn Smart.pr, een innovatieve startup uit Amsterdam. Organisaties van KLM tot Red Bull en van Coopr tot Het PR Bureau maken gebruik van onze online PR applicatie. Met onze tools onderhouden honderden PR professionals hun persrelaties, versturen zij persberichten aan journalisten, bloggers en influencers en krijgen zij meer inzicht in het effect van hun werk. We werken met een jong, internationaal team vanuit ons fijne kantoor in hartje Amsterdam. En ohja! We hebben een dakterras. Hadden we al verteld dat we een dakterras hebben? We hebben een dakterras!

Functieomschrijving

Jij werkt tijdens je stage in het supportteam van Smart.pr. Je bent voor honderden PR professionals het eerste aanspreekpunt en helpt hen verder. Per telefoon, mail, op onze chat. Je leert veel van PR, maar vooral ook van het bouwen van een commerciële organisatie. Van software. Over ondernemerschap. Want naast al dit klantcontact werk je tijdens je stage nauw samen met je collega’s bij sales, development en strategie. Midden in de actie en met veel verantwoordelijkheid. Je onderhoudt relaties, zorgt voor sfeer (en boodschappen) bij de lunch. Ohja, en je draagt op Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram bij aan de online PR van Smart.pr zelf.

Functie-eisen

Je hebt een sterke persoonlijkheid en wilt veel leren. Je studeert communicatiewetenschappen, bedrijfskunde, commerciële economie of vergelijkbaar (HBO/WO). En je bent in het kader van je studie op zoek naar een meewerkstage. Verder is het belangrijk dat je affiniteit hebt met PR en je stiekem best een beetje kunt genieten van eenvoudige software. Voor de invulling van je dagelijkse rol, ben je boven alles echter betrokken, hulpvaardig en klantgericht. Uiteraard verdien je bij ons een marktconforme vergoeding en wanneer je echt een topper blijkt, zijn er goeie kansen op een vaste baan ná je stage. Tenslotte (niet onbelangrijk) heb je minimaal één goeie partytrick in huis, tafelvoetbal jij als geen ander en kun je ons zonnige dakterras op waarde schatten!

Wat biedt het bedrijf je?

Als je stage hebt gelopen bij Smart.pr heb je niet alleen ongelooflijk veel geleerd, je hebt ook nog een fantastische tijd gehad. Je werkt in een innovatieve, dynamische en ambitieuze onderneming. In een informele maar professionele werksfeer. Samen met een multigetalenteerd, onwijs leuk team van 25 jonge mensen. Je springt in de dynamische internetscene van Amsterdam. Geniet van een prettige werkomgeving in het centrum van de stad. Wanneer dit voor jouw opleiding van toepassing is, heb je de mogelijkheid tot het doen van verschillende soorten onderzoek. En je krijgt een marktconforme stagevergoeding. What’s not to like