Allen&Overy - Social Media Stagiaire
Allen&Overy | Afstudeerstage, Meeloopstage, B Communicatie| Marketing| S Overig| Consultancy|

Bedrijfsinformatie

Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor met 44 vestigingen in 31 landen. We zijn zeer actief op social media en er wordt door verschillende afdelingen nauw samengewerkt om de kanalen actueel en relevant te houden. Het aantal volgers groeit gestaag en parallel daaraan brengen we steeds meer interactie tot stand met onze verschillende doelgroepen.

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar een Social Media Stagiaire voor ons social media team in Amsterdam. Ben jij de topper (HBO/WO) die ons verder helpt om onze social media naar een hoger plan te tillen? Je loopt drie tot zes maanden stage en je start bij ons tussen 1 februari en 1 april 2017. Heb jij (zeer) goede kennis van sociale media (zowel op technisch als op contentniveau) en heb je verfrissende ideeën over hoe we de effectiviteit van de communicatie met onze doelgroepen kunnen vergroten? Dan is deze stage iets voor jou!

Doelstellingen:

- Je onderzoekt en initieert samen met het social media team initiatieven om onze medewerkers mee te nemen in het gebruik van social media;
- Je maakt een overzicht van de best practices binnen de zakelijke dienstverlening op het gebied van social media;
- Je maakt rapporten over trends en kansen obv Google Analytics en de social media statistieken;
- Je komt met nieuwe ideeën over de inzet van social media en het vergroten van ons bereik en implementeert deze samen met het social media team.
 

Functie-eisen

Je hebt een proactieve en zelfstandige instelling en je bent communicatief en organisatorisch sterk.
Je beschikt over creativiteit en daadkracht.
Je weet je weg te vinden op de digitale snelweg en je hebt een duidelijke visie op social media.
Je beschikt over een opleiding op het gebied van Communicatie, Journalistiek of Marketing met nieuwe media in het profiel.
Ervaring met Photoshop is een pre.

Wat biedt het bedrijf je?

Allen & Overy biedt een marktconforme stagevergoeding en heeft zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Vanuit kantoor worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zoals een jaarlijks teamuitje, een groots kerstfeest, de vrijdagmiddagborrel. Verder zet Allen & Overy zich in voor verschillende goede doelen. Zowel wereldwijd als lokaal. Als collega heb je de mogelijkheid om je hier actief voor in te zetten. Uiteraard is ontwikkeling belangrijk en worden er verschillende trainingen aangeboden.