AmstelWorks - Accountmanager new business
AmstelWorks | Meeloopstage, Academische bijbaan, B Sales & Business Development| S Marketing, Sales en Media|

Bedrijfsinformatie

Amstelworks ontwikkelt en verkoopt online branded video campagnes, voornamelijk in de vorm van series. De online videokanalen (bijvoorbeeld populaire YouTube series), worden voornamelijk beheerd en geproduceerd door partners. Wij werken o.a. voor Unilever, Wehkamp, Acer & WE Fashion.

Amstelworks groeit en omdat succes afhangt van een goed opererend salesteam zijn wij op zoek naar een accountmanager. Als accountmanager ben jij vooral bezig met het lopen van afspraken. Onder andere op kantoor, buiten de deur en door middel van calls. Jij bent dus de hele dag in gesprek met diverse partijen. 

Functie omschrijving

De functie

Jouw missie is het sluiten van nieuwe deals. Jouw belangrijkste taak is het opvolgen van warme leads en deze te converteren tot deals. Een deel van de afspraken maak jij zelf, maar het grootste deel van jouw agenda wordt voor je gevuld.

Jij bent vooral heel erg goed in het doen van acquisitie en het opvolgen hiervan. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen klantenportfolio van begin tot eind. Je weet de juiste vragen te stellen om de behoefte van de klant duidelijk te krijgen. Je bouwt met zoveel mogelijk relevante partijen een relatie op om zo uiteindelijk deals te sluiten.

Je komt te werken in een gedreven en snel schakelend team. Omdat de wereld van een start-up supersnel verandert, kan jij goed schakelen tussen verschillende taken en opdrachten.

Functie-eisen

De Ideale Kandidaat

Jij bent een ster in het het stellen van de juiste vragen en in het enthousiasmeren van mensen. Jij bent enthousiast, betrokken en overtuigend. Jij bent een winnaar en kan tegen een stootje. Tot slot ben jij als de ideale kandidaat woonachtig in omgeving Amsterdam en full-time beschikbaar.

Taken & verantwoordelijkheden

- Acquisitie doen, waarbij het enthousiasmeren van klanten en het opbouwen van relaties voorop staat;
- Het warm houden van bestaande relaties;
- Voorstellen bedenken op hoofdlijnen en dit goed kunnen communiceren aan het ondersteunende salesteam;
- Gesloten deals duidelijk overdragen naar de productie;
- Het oppakken van inbound aanvragen;
- Bijwerken en up-to-date houden van sales overzichten

Wat biedt het bedrijf je?

Amstelworks als werkgever

Amstelworks bestaat uit een enthousiast, jong en gedreven team en zorgt hiermee voor een inspirerende werkomgeving. Amstelworks is een dynamisch en resultaat gedreven bedrijf in hartje Amsterdam. Hard werken, enthousiasme en plezier staan bij ons voorop! We vinden het leuk om samen na te praten op een borrel. Hier ontstaan vaak de beste ideeën. We zijn onderweg om een grote speler te worden met 10 vestigingen in 10 landen. We zoeken mensen die meegaan in dit avontuur!

Onze kernwaarden zijn:

Wij nemen OWNERSHIP voor ons werk en resultaat.
Wij hebben een WINNAARSMENTALITEIT.
Wij zullen LEVEREN.
Wij gaan voor GROEI, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig.
COOL, we maken en doen gave dingen met elkaar.

We zoeken mensen die zich aangetrokken voelen door deze kernwaarden en veel raakvlak zien! Wij bieden een fulltime baan op het Rokin in hartje Amsterdam met een marktconform salaris. Wij nodigen jou uit om samen met ons heel hard te groeien!

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Dagen

Maanden