AmstelWorks - Specialist cold emailing (Growth Hacker)
AmstelWorks | Meeloopstage, B Marketing| Sales & Business Development| Management| S Marketing, Sales en Media|

Bedrijfsinformatie

Amstelworks ontwikkelt en verkoopt online branded video campagnes, voornamelijk in de vorm van series. De online videokanalen (bijvoorbeeld populaire YouTube series), worden voornamelijk beheerd en geproduceerd door partners. Wij werken o.a. voor Unilever, Wehkamp, Acer & WE Fashion.

Amstelworks bestaat uit een enthousiast, jong en gedreven team en zorgt hiermee voor een inspirerende werkomgeving. Amstelworks is een dynamisch en resultaat gedreven bedrijf in hartje Amsterdam. Hard werken, enthousiasme en plezier staan bij ons voorop! We vinden het leuk om samen na te praten op een borrel. Hier ontstaan vaak de beste ideeën. We zijn onderweg om een grote speler te worden 10 vestigingen in 10 landen. We zoeken mensen die meegaan in dit avontuur!

Onze kernwaarden zijn:

• Wij nemen OWNERSHIP voor ons werk en resultaat
• Wij hebben een WINNAARSMENTALITEIT
• Wij denken GROOTS
• Wij gaan voor GROEI, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig.
• COOL, we maken en doen gave dingen met elkaar

We zoeken mensen die zich aangetrokken voelen door deze kernwaarden en veel raakvlak zien! Wij bieden een marktconform salaris en nodigen jou uit om samen met ons heel hard te groeien!

 

Functie omschrijving

De functie

Als specialist cold emailing ga jij ons helpen om nog harder te groeien! Jouw missie is om via ons systeem contact te leggen met zoveel mogelijk potentiële klanten. Ook denk je mee over creatieve manieren om klanten te benaderen om deze vervolgens te gaan A/B testen. Daarbij zul je veel data analyseren en op basis hiervan ideeën aandragen om processen verbeteren.

Taken & verantwoordelijkheden:

- Analyseren van data
- Aanleveren van nieuwe leads
- Schrijven van goede 'cold emails'
- A/B testen
- Bedenken van alternatieve manieren om met potentiële klanten in contact te komen

Functie-eisen

De ideale kandidaat

Als specialist cold emailing ben je data gedreven en kun je goed overweg met statistieken. Je denkt out of the box en zet analyses om in concrete acties. Daarbij ben je proactief en gemotiveerd om de beste te worden op het gebied van cold emailing. Je hebt een commercieel oog dat ervoor zorgt dat jij precies weet op welke manier jij onze potentiele klanten moet benaderen!

Kennis en ervaring

- HBOW/WO opleiding
- Ervaring in online media is een pré. Interesse in online media is een must.
- Aantoonbare ervaring in een commerciële organisatie.

 

Wat biedt het bedrijf je?

Amstelworks bestaat uit een enthousiast, jong en gedreven team en zorgt hiermee voor een inspirerende werkomgeving. Amstelworks is een dynamisch en resultaat gedreven bedrijf, in hartje Amsterdam! Hard werken, enthousiasme en plezier staan bij ons voorop! We vinden het leuk om samen na te praten op een borrel. Hier ontstaan vaak de beste ideeën. We zijn onderweg om een grote speler te worden met 10 vestigingen in 10 landen. We zoeken mensen die meegaan in dit avontuur!

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Dagen

Maanden