Bedrijfsinformatie

Lancae bestaan uit het voorbereiden, afnemen en uitwerken van assessment onderzoek. Het bureau verzorgd assessments voor instroom binnen de medische sector maar heeft eveneens open/ ontwikkelingsgerichte onderzoeken voor een grote klantenkring van technische bedrijven als Marel, Boskalis, Facto-Geo enzovoort. De werkzaamheden liggen met name in het assessment onderzoek. Daarnaast is er een nieuw product in ontwikkeling dat zich richt op creativiteitsontwikkeling. het verder in de markt zetten van dit product en het meeontwerpen en ontwikkelen van een specifiek assessment voor dit product is daarnaast een belangrijk aandachtsgebied binnen deze functie.

Functieomschrijving

Je krijgt bij ons alle mogelijkheden om actief mee te draaien in de onderzoeken en counseling trajecten. Dit betekent concreet:
·       Meedraaien in assessmentonderzoeken;
·       Testen afnemen en scoren;
·       (Schaduw)rapporten schrijven;
·       Observeren van rollenspelen als assessor;
·       Assessor zijn in counselinggesprekken;
·       Ontwikkelen van rollenspelen.

Daarnaast zitten er ook organisatorische aspecten van het assessment proces bij, zoals:

• Testen klaarleggen (kopiëren van de antwoordvellen indien nodig)
• rollenspelen selecteren en voorbereiden (voorin de stagemap staat welke rol voor welk assessment)
• Kandidaten binnenlaten en de algemene introductie houden + vragen naar pasfoto en cv (indien volledig assessment ook vragen naar zelfanalyse oefening)
• Verder ben je de hele dag het aanspreekpunt voor de kandidaten
 

Functie-eisen

Universitaire studie Psychologie of HbO Toegepaste Psychologie. Liefst affiniteit met creativiteit maar ook ICT als interesse gebied en het kunnen gebruiken van social media om een nieuw product INFRAME te promoten.

Wat biedt het bedrijf je?

In overleg;
  • reiskostenvergoeding
  • stagevergoeding afhankelijk van aantal uren