Assistant Consultant

Bedrijfsinformatie

ERLY, the consulting company is een organisatieadviesbureau dat al meer dan 20 jaar op succesvolle wijze organisaties adviseert over vraagstukken op het gebied van strategie, personeel en organisatie. Wij bieden onze opdrachtgevers ondersteuning bij organisatieadviestrajecten, werving & selectie, assessments en governance vraagstukken. Daarnaast bieden wij via de Governance Academy; Masterclasses, Leergangen en Workshops.

Functieomschrijving

Tijdens deze stage krijg je de mogelijkheid om alle facetten van het vak van consultant van nabij mee te maken. Zo word je betrokken bij het gehele werving en selectieproces; vanaf de voorbereidende fase tot aan het voordragen van de definitieve kandidaat aan de opdrachtgever. Denk hierbij aan searchen naar geschikte kandidaten, contact onderhouden met opdrachtgevers en het bijwonen van sollicitatiegesprekken. Je zult ook intensief betrokken worden bij de uitgebreide assessments die op ons kantoor plaatsvinden. Daarnaast denk je mee over de ontwikkeling van nieuwe producten en ondersteun je de senior consultants bij diverse advieswerkzaamheden. Na afronding van deze stage heb je een compleet beeld van het werkterrein van een consultant en is er eventueel de mogelijkheid om als junior consultant aan de slag te gaan.

Werkzaamheden:
-Werving- en selectieproces ondersteunen
-Voorbereiden en begeleiden van wervingsprocedure
-Searchen van kandidaten
-Sollicitatiegesprekken bijwonen / eventueel participeren
-Meedenken over social media strategieën
-Assessments voorbereiden en testen afnemen
-Meedenken over nieuwe productontwikkeling
-Ondersteunen advieswerkzaamheden senior consultants

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde WO-opleiding. Je bent een betrokken, enthousiast en proactief (zelfstarter) persoon en hebt een gezonde dosis ambitie. Door je flexibele en positieve instelling ben je in staat op soepele wijze te functioneren in ons team en naar onze opdrachtgevers toe. Daarbij beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en een sterke klantgerichte instelling. Gevoel voor humor mag daarbij niet ontbreken.

Functie-eisen:
-Enthousiast
-Zelfstarter
-Proactief
-Gestructureerd
-Klantgericht
-Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
-WO-opleiding (bij voorkeur in de richting van Psychologie, -Organisatiewetenschappen, Economie & Bedrijfskunde)

Wat biedt het bedrijf je?

- Begeleiding waar nodig, maar ook de vrijheid om jezelf te ontplooien en kennis te maken van verschillende facetten van consultancy vak
- Zicht op vaste aanstelling na afronding van stage, wij zijn op zoek naar diverse talenten die ons team kunnen komen versterken