AviClaim - Associate Marketing Baas
AviClaim | Meeloopstage, Afstudeerstage, B Communicatie| Marketing| Sales| Management| S Juridisch| ICT & Electro| Transport en Logistiek|

Markt positionering

Bedrijfsinformatie

Aviclaim is een start-up die opkomt voor de rechten van vliegtuigpassagiers. Als passagier heb je namelijk recht op een bepaalde financiële vergoeding als je vlucht meer dan 3 uur vertraagd is, te laat geannuleerd is of wanneer je geweigerd bent op een vlucht vanwege overboeking.

Echter keren luchtvaartmaatschappijen niet zomaar geld uit, ze doen er alles aan om organisaties als Aviclaim het zo moeilijk mogelijk te maken. In sommige gevallen moeten wij luchtvaartmaatschappijen dagvaarden, en soms zelfs voor de rechter slepen om het gelijk van de consument te halen.

Onze uitdaging ligt in de eerste plaats op het binnenhalen van zoveel mogelijk claims. In de tweede plaats is de juiste afhandeling van de claims van cruciaal belang. Een van de manier waarop we dat doen, is via online marketing. Echter is er geen duidelijk beleid hoe.

Functieomschrijving

Onze uitdaging ligt in de eerste plaats op het binnenhalen van zoveel mogelijk claims. In de tweede plaats is de juiste afhandeling van de claims van cruciaal belang. Een van de manier waarop we dat doen, is via online marketing. Echter is er geen duidelijk eenduidig beleid op welke manier wij ons als bedrijf ons positioneren in de markt.

We zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met het opstellen van een degelijk marketingplan. Daarnaast is er grote behoefte om in de belangrijke media (NU.nl etc.) terecht te komen. Dit willen we doen aan de hand van (markt/ marketing) onderzoek om daarmee nieuwswaarde te creëren. Samen met een groot PR-bureau mag je dit onderzoek uitvoeren en de persberichten de wereld in sturen.

Functie-eisen

- Je bent DE spin in het communicatienetwerk van Aviclaim
- Het ontwikkelen van een marketingstrategie
- Het uitvoeren van de marketingstrategie
- Het doen van onderzoek om zo relevante nieuwswaarde te creëren rondom Aviclaim
- Het meehelpen aan de dagelijkse zaken om zo bij te dragen Aviclaim een succesvol bedrijf te maken.
- Veel verantwoordelijkheid

Wat biedt het bedrijf je?

- Een stimulerende en relevante werkplek voor je opleiding.
- Veel vrijheid voor creatieve inbreng van jouw kant.
- De kans om bij een snelgroeiende organisatie nauw betrokken te zijn bij alle facetten van het bedrijfsleven.
- Coaching van twee marketeers.
- Een marktconforme stagevergoeding.
- Een mooie werkplek met lunch.