Blenheim - Corporate Finance Stage
Blenheim Corporate Finance | Afstudeerstage, Meeloopstage, Academische bijbaan, B accounting / finance| S Consultancy| Financiële dienstverlening| Accountancy|

Bedrijfsinformatie

Blenheim Corporate Finance is een alles-onder-een-dak service die alles regelt bij overname, uitkopen, inkopen, taxatie en aankoop.
Blenheim Corporate Finance brengt juridische en corporate finance diensten bijeen om DGA's snel en adequaat te helpen bij bedrijfsovernames.
De kern van de activiteiten betreft het zoeken van geschikte partijen, waardebepaling, onderzoek naar en advies in juridische aspecten en afhandelingen van aandelen overdracht.

Blenheim Corporate Finance kenmerkt zich door een klein team van zeer ervaren professionals. Op onze unieke locatie aan het IJ in Amsterdam wordt op informele wijze veel bewerkstelligd. BCF kenmerkt zich verder door de volgende typering: met de kop in de zon en de poten in de klei.

Neem voor meer informatie over Blenheim Corporate Finance een kijkje op onze website : www.blenheimcorporatefinance.nl
 

Functieomschrijving

Bij Blenheim Corporate Finance krijg je vanaf dag 1 een groot aantal verantwoordelijkheden.Je wordt vanaf dag 1 betrokken bij opdrachten en maakt daadwerkelijk onderdeel uit van het kleine professionele team. Door kennisoverdracht van je directe leidinggevenden krijg je de opleiding om je taken goed uit te kunnen oefenen. 

Blenheim Corporate Finance heeft behoefte aan enthousiaste mensen met een grote interesse in Corporate Finance en Mergers & Acquisitions. Gezien onze ambitie en de complexiteit zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De werkzaamheden die jij bij BCF kan verwachten:
- Rapportages, analyses en alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot corporate finance en bedrijfsovernames. Dat houdt o.a. in het assisteren bij het schrijven van overnamevoorstellen en het analyseren en controleren van rapportages, het voorbereiden van pitches, het opstellen van short en long lists.
- Het assisteren bij opdrachten van de adviespraktijk. Jouw inzet kan zijn bij boekenonderzoeken, financieringsvraagstukken, analyse en begeleiding van bedrijven die in de problemen zitten, aan- en verkoop van bedrijven voor derden.

Functie-eisen

Wij verwachten een stagiair met:
- een universitaire opleiding in de richting bedrijfseconomie / bedrijfskunde studerend op masterniveau
- een sterke affiniteit met corporate finance
- een flexibele en ondernemende instelling
- goede financiële basis kennis en analytisch vermogen
- humor en gedrevenheid
 

Wat biedt het bedrijf je?

Wij bieden de stagiair:
- een interessante en zeer leerzame werkomgeving
- verantwoordelijkheid en betrokkenheid vanaf dag 1
- flexibiliteit wat betreft werkdagen en -tijden: wij geven de stagiair graag de gelegenheid om zijn of haar studie met succes af te ronden
- 750 euro bruto per maand op basis van 5 dagen per week