Bol.com - Stagiair Commercial Controller
bol.com | Meeloopstage, B accounting / finance| S Retail|

Bedrijfsinformatie

Hoe maak jij onze klanten blij?
Je eerste stappen zetten en ervaring opdoen bij de grootste e-commerce speler in de markt. Dat is stage bij bol.com. Meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan, ook als het gaat om jouw ontwikkeling. Als stagiair(e) kan je ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt maar ook waar je goed in bent.
Stage bij bol.com betekent: de kans krijgen om miljoenen klanten blij te maken, fun van jong.bol.com en meewerken aan de beste winkel van Nederland en België.

Functie omschrijving

Wat je doet als Stagiair Commercial Controller:
- Als het financiële geweten van een winkel, onderdeel uitmaken van een winkel team en zelfstandig alle “Commercial Control” taken uitvoeren voor die winkel (analyses etc.)
- Zelfstandig op basis van bevindingen in het winkel team advies uitbrengen aan het Commercial Controlling team
- Helpen met het opstellen van reporting, bijvoorbeeld over de aankomende feestdagen en het resultaat van de winkels
- Proactief het Commercial Controlling team ondersteunen bij projecten en verbeteringsinitiatieven

Je gaat enerzijds aan de slag met een eigen project door plaats te nemen in een winkelteam, en anderzijds ga je 8 andere Commercial Controllers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Op die manier kun je ontdekken of het werk als Commercial Controller iets voor jou is na je studie! De exacte invulling van de opdracht zullen we nog samen met jou bepalen, afhankelijk van ook jou ontwikkelpunten.

De sfeer op de afdeling is informeel, nuchter en innovatief. Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en elkaar continu verbeteren. Tijdens je stage kun je van ons veel leren over Excel, rapportages opstellen, en ons werk als Commercial Controller.

Functie-eisen

Wat neem jij mee?
- Je bent een enthousiaste teamplayer en je bent ‘eager’ om meer te leren over wat de rol van Commercial Controller inhoudt
- Je kunt goed zelfstandig aan de slag gaan en komt proactief met verbetervoorstellen
- Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden (uiteraard ga je deze skills ook vooral hier leren)
- Je vindt het leuk om in Excel te werken en rapportages op te stellen
- Je doet een universitaire (master) opleiding op het gebied van finance of control en bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar en bent circa 5-6 maanden beschikbaar

Wat biedt het bedrijf je?

Wat je nog meer krijgt (naast een stagevergoeding van 500 euro per maand)
- Naast je werk
Ook naast je werk is er bij bol.com genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn dan ook erg divers, maar altijd vrijwillig. Zoals jong bol.com, sportmogelijkheden, teamuitjes, vrijdagmiddagborrel en personeelsfeesten.

- Dagelijkse traktaties
Met lekker eten krijg je blije bol.com'ers. Daarom kan je voor de lunch elke dag terecht in ons eigen restaurant. Of je nu behoefte hebt aan een snelle bite, vette hap of gezonde salade.

- De bol.com campus
is een lichte en creatieve omgeving, met inspirerende werkplekken, zitjes om te overleggen, en stilteplekken, zoals onze bibliotheek. Maar ook sportmogelijkheden in onze gym, tafeltennis of ons eigen voetbalveld en game room. Meer rust kun je vinden in de massagestoelen.

Regio

Locatie

  • Utrecht

Branche

Studie