Bol.com - Stagiair Online Campaign Management
bol.com | Afstudeerstage, Meeloopstage, B Consultancy| Marketing| S Retail| Media|

Bedrijfsinformatie

Iedere dag wordt bol.com bezocht door miljoenen klanten die bij ons artikelen onderzoeken, ontdekken en kopen. Bij bol.com proberen we die ervaring zo prettig mogelijk te maken, ook adverteren is onderdeel van die ervaring. Bol.com Retail Media Groep helpt de business partners van bol.com (bijvoorbeeld leveranciers, merken en partners van Verkopen via bol.com) om hun doelstellingen zo goed mogelijk te realiseren; of het nou gaat om het stimuleren van de sales of het bouwen van een merk. Voor welke marketinguitdagingen bieden we oplossingen? En welke middelen hebben we daarvoor beschikbaar? Aan de Retail Media Groep de taak om leveranciers, artikelen, kopers en verkopers met adverteren dichter bij elkaar te brengen. Natuurlijk met behoud van een prettige winkelervaring.

Functieomschrijving

Als stagiair in het Operations team van bol.com Retail Media Groep lever je een wezenlijke bijdrage aan het commerciële succes van één van de meest innovatieve digitale marketingprogramma’s van Nederland en België. Dit jonge team met ondernemende en ambitieuze collega’s werkt hard om ambitieuze doelstellingen te halen, maar weten met de nodige humor prima het hoofd koel te houden. Samen zijn we verantwoordelijk voor onze marketingcampagnes welke op bol.com uitgerold worden.

bol.com biedt je:
- 1 op 1 begeleiding van een ervaren Online Marketeer
- Toegang tot alle (interne) trainingen van bol.com
- Je mag doen wat je aankunt, dus: hoe meer jij aankan, hoe meer verantwoordelijkheid we jou geven
 

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste teamspeler met een zelfstartersmentaliteit. Je levert je werk altijd nauwkeurig af en je voelt je ook verantwoordelijk om kwaliteit af te leveren. Wanneer er meerdere taken tegelijk lopen behoudt je het overzicht. Passie voor e-commerce is een pré.

Je bent bezig met een Bachelor of Master studie, voorkeursrichting economie of (online) marketing en je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar.
 

Regio

Locatie

  • Utrecht