Bootzeil International - ProductieRobot MassCustomization
Bootzeil | Meeloopstage, B IT| Onderzoek| Techniek| S Productie & industrie| ICT & Electro|

Bedrijfsinformatie

Bootzeil International heeft een bedrijfsvisie: investeren, leren, innoveren.
Bootzeil is bekend van de dekzeilen voor sloepen, maar maakt eigenlijk allerlei soorten maat hoezen.

Door een jarenlang ontwikkel en innovtieproces kan Bootzeil nu voor elke boot binnen enkele dagen een maatproduct maken van de hoogste kwaliteit. Waar anderen maanden van meten, mallen, fabriceren en passen nodig hebben, doen wij dit proces binnen enkele uren. Het resultaat van innovatie.

Wij maken ook alle soorten hoezen op maat. De klant kan via de website zelf vorm, maten en doek uitkiezen. Wereldwijd heeft de klant dan in vijf dagen zijn maathoes binnen.

Bootzeil bestaat uit een groep fantastische mensen die staan voor ontwikkeling, leren, gezelligheid. Chinezen, libanezen, Hollanders, techneuten, marketeers, vakmensen, papa's, mama's, studenten: bij ons loopt het allemaal rond!

 

Functie omschrijving

Bootzeil produceert alles zelf, ter ontwikkeling van het productieproces zoeken we een enthousiaste stagiair die bijdraagt aan de ontwikkeling van onze eigen productierobot.

De robot tekent de 2-d vorm op het basis zeildoek. Dit kan tot wel 300 x 10000 cm groot zijn. Hij tekent de maatvoering en schrijft ook instructie en symbolen op het doek.

Functie-eisen

- Affiniteit en enige ervaring met microcontroller-boards zoals Arduino of Rasberry-Pi.
- Open geest, zelfstandig
- Goede samenwerker
- HBO/WO niveau op het gebied van logisch denken
- Gezellig en informeel

Wat biedt het bedrijf je?

De ontwikkeling van de robot is belangrijk voor Bootzeil en we vinden het ook gewoon een heel gaaf project.

Bootzeil ziet stagiairs en afstudeerders als een integraal onderdeel van de organisatie. Begeleiding is structureel en professioneel georganiseerd.