Bouwkunde stage projectondersteuner

Locatie

  • Eindhoven

Dagen

Maanden

Bedrijfsinformatie

Anculus is een professioneel adviesbureau voor vastgoed en facilities. Tegelijk zijn we een gemoedelijk Brabants bedrijf, no nonsens met een sociale karakter belangrijke kernwaarde en passend bij de sectoren waarvoor we werken. Anculus moet dan ook een plek zijn waar je vol energie en met veel naar toe gaat. Onze opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk schoolbesturen in het primair en het voortgezet onderwijs. Wij verzorgen vastgoed- en of facilitairbeheer aan zo’n 600 scholen in het gehele land (bij 10% van de markt). Anculus kent vier afdelingen Facilitair Advies, Facilitair beheer, Vastgoed beheer en vastgoed Advies. Jij zult werkzaam zijn op deze laatste afdeling. Anculus ontzorgt wat betekend dat wij de dienstverlening zodanig leveren dat wij functioneren als een afdeling van het schoolbestuur en veelal rechtstreeks verantwoord afleggen aan het bestuur. Daarnaast richten we ons binnen onze dienstverlening op efficiency, doeltreffendheid en daarmee verdere professionalisering van de secundaire processen binnen een onderwijsinstelling. Anculus is met haar tien jaar jonge leeftijd in middels een autoriteit om haar vakgebieden binnen de op haar vakgebieden binnen de onderwijs sectoren.

Functieomschrijving

Anculus zoekt een jonge ambitieuze wo-student bouwkunde met een hart voor maatschappelijk vastgoed en in het bijzonder onderwijshuisvesting. Anculus zoekt een student welke mee wil lopen als projectondersteuner van de adviseur binnen een diversiteit aan projecten of het nu gaat om nieuwbouw of grootschalige renovatie, complexe exploitatie-beheer en vraagstukken voor multifunctionele accommodaties of thema’s als verduurzaming en verbetering binnen klimaat (Frisse scholen). Vanuit deze rol kun je ontdekken waar je vastgoed hart het hardste gaat kloppen, bestaand vastgoed? of toch de vastgoed ontwikkel.

Functie-eisen

- ambitieus,
- analytisch
- Communicatief vaardig in schrift en verbaal
- sterke interesse in maatschappelijk (in het bijzonder onderwijshuisvesting)
- affiniteit, interesse in vastgoedbeheer en ontwikkeling

Wat biedt het bedrijf je?

Hoe investeren we in jou?

Binnen Anculus zien we graag dat medewerkers actief zijn met zijn of haar ontwikkeling. En als je laat zien dat jij bereid bent te investeren in je zelf door je interesse gretig en vak devotie dan investeren we graag in jouw. Als eerste wordt je gekoppeld aan een vastgoedadviseur jouw “maatje” je gaat met hem of haar meelopen en waar je kunt werk je mee aan het advies c.q. het eindproduct. Wij houden geen handjes vast maar benutten je optimaal je WO-skills om zelf je weg te vinden en je ontwikkeling vorm te geven. Maar mocht je aanwijzingen en hulp nodig hebben dan staat naast je maatje/ je coach klaar voor je. Daarnaast van een collega’s achter je die je graag een steentje bij dragen in je ontwikkeling. Met 20 collega’s is het bedrijf erg overzichtelijk en is contact eenvoudig gemaakt en betrokkenheid bij elkaar groot. Naast ondersteuning binnen de organisatie bieden, investeren we graag in jouw door relevante opleidingen en trainingen. Anculus hanteerd voor de arbeidsvoorwaarden de CAO Architecten