Business Analyst - Annual Insight
Annual insight | Meeloopstage, B IT| Marketing| accounting / finance| Consultancy| S Consultancy|

Bedrijfsinformatie

Annual Insight: disruptief en groeiend als kool.

Explosief groeiend door in te spelen op de toenemende beschikbaarheid van publiekelijk beschikbare data. Wij analyseren data van bedrijven, markten en consumenten tot hapklare brokken voor strategiebepaling en –uitvoering. Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij met een team van analytisch en commercieel getalenteerde studenten en young professionals met diverse academische achtergronden en ondersteunen hierbij middelgrote tot grote ondernemingen in zowel binnen- als buitenland.

Functie omschrijving

Je leert in korte tijd hoe je ondernemingen en markten kunt analyseren, met daarbij de belangrijkste vaardigheid: hoe je dit vertaalt tot echt bruikbare inzichten voor de klant. Vervolgens ben je betrokken bij het tot waarde brengen van deze inzichten samen met de klant. Dit doe je bijvoorbeeld middels presentaties voor directieteams en discussies die hierin ontstaan. Jij gaat het maximale uit jezelf halen en uit ons. Je zult zien dat je een steile leercurve hebt en dat jouw ervaring bijdraagt aan de gezamenlijke ontwikkeling en doelstellingen van ons bedrijf. Een hecht team en intensieve samenwerking zorgt daarbij voor het beste resultaat. De verantwoordelijkheden, voor klanten en projecten, die je hier kunt krijgen, zijn voor aankomende consultancytalenten een unieke kans.

Functie-eisen

Je beschikt over de volgende competenties:
- Een sterk analytisch en conceptueel denkvermogen;
- Zelfstandige, commerciële en ondernemende instelling;
- Je kunt goed in teamverband functioneren;
- Zeer goede schriftelijke vaardigheden (Engels is een pre);
- Voldoende humor;
- Een sterke drive om elke dag het beste te geven en bent pas tevreden als het werk kwalitatief hoogstaand is;
- Goede studieresultaten en je hebt je persoonlijk ontwikkeld met relevante nevenactiviteiten.
Tot slot dien je minimaal 40 uur per week en minimaal 3 maanden beschikbaar te zijn voor de werkzaamheden.

Wat biedt het bedrijf je?

Annual Insight biedt een unieke ingang in de wereld van management consulting, waarbij je vrijwel direct in contact staat met senior leidinggevenden bij aansprekende ondernemingen. Je kunt bij ons in korte tijd veel leren en snel doorgroeien. In het kort: - Een interessante stage met unieke doorgroeimogelijkheden; - Een uitdagend opleidingstraject gevolgd door regelmatige trainingen en workshops; - De mogelijkheid om een rol te spelen bij de ontwikkeling van een succesvolle ‘scale-up’; - Een bijzondere en energieke werkomgeving; - Een goede stagevergoeding (€ 750) met bijbehorende voorwaarden.

Regio

Locatie

  • Amsterdam