Business Development Internship - Nederland

Locatie

  • Amsterdam

Dagen

Maanden

Bedrijfsinformatie

bloomon zet de bloemenindustrie op zijn kop. We doorbreken de conventionele offline keten met een uniek online concept, dat klanten verzekert van de meest verse bloemen die er te krijgen zijn. De veiling of bloemist komen er niet aan te pas, ze komen rechtstreeks van de kweker en worden persoonlijk aan de deur afgeleverd. Ons innovatieve e-commerce platform is eind 2014 opgericht en ontwikkelde zich in sneltreinvaart van start-up naar scale-up. Inmiddels bezorgen we bloemen in Nederland, Engeland, Duitsland, België en Denemarken. Onze ambitie? Europa veroveren... en de wereld natuurlijk! Ons doel? Om het eerste wereldwijde bloemenmerk binnen het lifestyle segment te worden, en de wereld daarmee een stukje mooier – en happier – te maken.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons Business Development team komt versterken. Een unieke mogelijkheid om concrete impact te maken op de groei van onze organisatie in de Nederlandse markt! Je hebt een leidende rol over onze lokale sales teams bestaande uit 30 man en bent verantwoordelijk voor hun performance. Jouw ideeën kunnen succesvol worden doorgevoerd op internationaal niveau!

Je bent verantwoordelijk voor: Klantenwerving d.m.v. verschillende initiatieven (o.a. partnerships, workshops, beurzen/marktjes etc.); Waakt over de client acquisition costs; Continu bezig met het optimaliseren van bestaande sales processen. Er is veel ruimte voor initiatief in het opzetten van nieuwe partnerships!

Functie-eisen

- Een relevante WO studie;
- Analytisch denkvermogen;
- Commercieel inzicht en resultaat gedreven;
- Sterke affiniteit met marketing & sales;
- Hands-on & pro-actief;
- In staat out of the box te denken;
- Passie voor start-ups and e-commerce;
- Enthousiast, zelfstandig en resultaatgericht;
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat biedt het bedrijf je?

Als stagiair bij bloomon leer je de kneepjes van het vak van de trendsetters in de industrie. We zorgen ervoor dat je goed begeleid wordt op je ontdekkingsreis. Daarbij krijg je veel vrijheid: we geven je de ruimte om creatief te zijn en jezelf te ontwikkelen in een flexibele werkomgeving. Weet wel dat vrijheid ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt. En die krijg je bij ons dus ook. We willen dat elke medewerker zich eigenaar voelt. Dat je een actieve bijdrage levert aan het happy maken van mensen – zowel klanten als medewerkers. Daar doen we zelf ook aan mee natuurlijk. Met de vrijdagborrel op ons dakterras bijvoorbeeld. Word je best happy van ;-)

Leuke extra’s: - Iedere dag een gezonde lunch, vers bereid door onze restaurant buren - Een BBQ-waardig dakterras - Werken op een dynamische hotspot vol jonge ondernemers - En natuurlijk heel veel waanzinnige bloemen!