Camptoo - Communicatie
Camptoo | Meeloopstage, Afstudeerstage, B Communicatie| Marketing| S Retail| Overig|

Bedrijfsinformatie

Camptoo is op missie om iedereen in Nederland en de rest van de wereld het plezier te laten ervaren van vakantie vieren met camper of caravan. Camptoo biedt eigenaren de mogelijkheid om hun persoonlijke camper of caravan te verhuren aan medekampeerders. De 540.000 campers en caravans in Nederland staan namelijk gemiddeld 48 weken per jaar stil: dat is toch zonde! Camptoo biedt geen standaard vloot van dertien-in-een-dozijn campers, maar een unieke verzameling van persoonlijke campers van liefhebbers. Ons doel is om het delen van je camper of caravan net zo vanzelfsprekend te maken als het delen van een flesje wijn. Zodat we met z'n allen kunnen genieten van een heerlijke kampeervakantie.

Functieomschrijving

Je bent de voice van de snel groeiende online startup Camptoo: op social media, in persberichten, op onze blog, in nieuwsbrieven, etc. Je verzamelt de ervaringen van onze gebruikers, geeft tips en toont de mogelijkheden van delen en kamperen. Camptoo is avontuurlijk, persoonlijk en de gids voor kampeerders in de nieuwe wereld. In de nieuwe wereld gaat het niet om bezit, maar om gebruik, om ervaren en beleven. Je bent als geen ander in staat om mensen te inspireren, met de gebruikersverhalen van huidige gebruikers en met nieuwe ervaringen. Je bent vastbesloten om van Camptoo dé plek te maken als camper en caravan platform, zowel in Nederland als daarbuiten.

Je werkzaamheden:
- Het opstellen van nieuwsbrieven / social media posts en persberichten - Het doormeten van effectiviteit en verbeteren van berichten
- Het kleur geven aan onze blog
- Het verwerken en creëren van Gebruikersverhalen
- Contact onderhouden met de media

Ben jij op zoek naar een ambitieus bedrijf dat ieder maand groter wordt en je constant uitdaagt? Zoek dan niet verder en solliciteer bij ons!

Functie-eisen

- Minimaal HBO werk/denk niveau (bij voorkeur richting - Communicatie/Marketing/PR)
- Uitstekend Nederlands in schrift en spraak
- Goed Engels in schrift en spraak
- Je bent een Self-starter
- Je bezit over een winnaarsmentaliteit
- Je bent Oplossingsgericht
- Je vindt kamperen tof
- Je bent Communicatief vaardig

Wat biedt het bedrijf je?

- Een jong en gedreven team
- Een Uitdagende startup-omgeving
- Snelgroeiende organisatie
- Uiteenlopende verantwoordelijkheden met veel impact
- Uitzicht op een vaste baan na je afsturen

We hopen je binnenkort te mogen ontvangen op ons kantoor in Den Haag voor een kop koffie en een goed gesprek. Tot snel.