Commercieel medewerker

Bedrijfsinformatie

GITP / PiCompany biedt organisaties inzicht in het talent, de
inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Met onze
geavanceerde tools en Talent Analytics brengen we mensen en data bij
elkaar. Zo stellen we organisaties in staat om succesvol te zijn, de juiste mensen te selecteren en medewerkers te helpen met hun ontwikkeling.
GITP / PiCompany levert dienstverlening op alle vlakken van de employer journey: identificatie van aanwezig en toekomstig benodigd talent, werving & selectie, reflectie & beoordelen, ontwikkeling, en evaluatie. Op individueel-, team- en organisatieniveau. Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en ondersteund door innovatieve technologie. En met een centrale rol voor onze adviseurs, trainers en assessment psychologen. Onze ruim 200 medewerkers werken samen binnen multidisciplinaire teams aan talentmanagement vraagstukken voor klanten in zowel midden- en klein bedrijf als grote, corporates en multinationals.

Functieomschrijving

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en prospects van GITP/PiCompany breed. Je zorgt voor de juiste matching tussen de klantvraag en ons standaard portfolio. Het gaat om de inbound calls opvangen en organisatie van overleggen, realiseren van offertes, borgen van tijdige afhandeling van alle mails etc. Eagerness/ boven op de bal zitten en snel willen regelen is key.

Functie-eisen

Je hebt een flinke dosis energie en hebt een positieve instelling. Je kunt
goed samenwerken om tot een goede oplossing te komen bij de klant. Je
bent zelfstandig, resultaatgericht en flexibel.

Wat biedt het bedrijf je?

Werken binnen GITP / PiCompany, betekent werken in een organisatie die
volop in beweging is, en waarin alle ruimte is voor creativiteit,
mee-denken en vooral mee-werken. Naast een goede (stage)vergoeding bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een omgeving waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling een centrale plek inneemt.