Corporate Finance Stage bij Emendo Capital

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Dagen

Maanden

Bedrijfsinformatie

Emendo Capital is een onafhankelijke advies- en investeringsboutique, opgericht in 2012 door een team van ervaren, inhoud-gedreven professionals uit de corporate finance wereld. Wij hebben jarenlang samengewerkt aan een breed scala van opdrachten voor toonaangevende bedrijven, investeerders en beleggers in zowel de publieke als private markt.

Emendo richt zich voornamelijk op de volgende activiteiten:
- Fusies en overnames
- Financieringstrajecten
- Herstructureringen
- Investeringsvraagstukken

Bij al onze werkzaamheden streven we naar langdurige relaties met onze klanten. Onze kwalitatief hoogstaande dienstverlening combineren we daarbij met een ondernemende attitude. Waar mogelijk en gewenst investeren we graag mee met onze klanten, waardoor zij zich van het beste resultaat verzekerd weten. Onze jarenlange ervaring zorgt er daarnaast voor dat we ook op strategisch en operationeel vlak een waardevolle sparringpartner zijn.

Emendo is doorlopend op zoek naar stagiairs die ondernemend zijn ingesteld, zelf initiatief tonen en zelfstandig & flexibel kunnen werken in een dynamische omgeving. Je bent als stagiair volwaardig onderdeel van het team en krijgt zodoende een mooie kans om alle facetten van ons werk te zien en hierin ook actief te participeren.

Voor meer informatie kun je terecht op www.emendocapital.com.

Functieomschrijving

Emendo Capital is doorlopend op zoek naar stagiairs om ons team tijdelijk te versterken. Gedurende een stage ben je volledig onderdeel van ons team en maak je zodoende kennis met alle facetten van ons werk. Omdat we een klein team vormen, wordt je geacht om je ondernemend, proactief en flexibel op te stellen. Daar staat tegenover dat je bij een veelvoud van projecten en situaties betrokken zult worden, waardoor je in een korte tijd veel zult zien en leren. Je zult ons onder andere ondersteunen met het analyseren van bedrijven, industrieën en specifieke investeringsopportuniteiten en bij het maken van pitchboeken, presentaties en financiële modellen. Op deze wijze krijg je een optimale indruk of een carrière als financieel professional iets voor jou is. 

Functie-eisen

Emendo zoekt naar studenten die aan het einde van hun bachelor en/of met hun master bezig zijn en een sterke interesse hebben voor corporate finance, consulting en/of private equity. We zoeken naar kandidaten die over de volgende vaardigheden beschikken:

- Je bent bezig met een academische studie en hebt aantoonbare affiniteit met economische/bedrijfskundige vraagstukken
- Je hebt gedurende je studie bovengemiddelde studieresultaten behaald en je daarnaast ontwikkeld d.m.v. één of meerdere nevenactiviteiten
- Je beschikt over sterke analytische vaardigheden
- Je bent ondernemend van aard en pakt proactief en zelfstandig zaken op
- Je gedijt het beste in een ambitieuze omgeving waarin je eigen aandeel in succes groot is
- Je bent vloeiend in zowel de Nederlandse als Engelse taal

Indien je geïnteresseerd bent, ontvangen we graag je sollicitatiebrief, CV en cijferlijst(en).