Customer Marketing Stage
GlaxoSmithKline | Meeloopstage, B Marketing| S FMCG|

Customer Marketing Stage

Bedrijfsinformatie

Do more, feel better, live longer. De uitdagende en inspirerende missie van GlaxoSmithKline (GSK) is: we are committed to improve the quality of human life by enabling people to do more, feel better and live longer. Door wereldwijde inzet voor gezondheid en gezondheidszorg, werkt GSK aan de kwaliteit van leven van miljoenen mensen. GSK is een internationale organisatie en een belangrijke speler binnen de farmaceutische branche. Het bedrijf heeft kantoren in meer dan honderd landen en enkele grote onderzoekscentra in Engeland, de Verenigde Staten, België en China. In Nederland vindt klinisch onderzoek plaats. Maatschappelijk verantwoord en sociaal Voorlopen in de farmaceutische bedrijfstak brengt verantwoordelijkheid met zich mee. GSK besteedt veel aandacht aan onderzoek en ontwikkeling van medische oplossingen. Daarnaast helpt GSK ontwikkelingslanden en stelt bijvoorbeeld noodzakelijke geneesmiddelen en vaccins tegen fors lagere prijzen beschikbaar. GSK is een van de weinige farmaceutische bedrijven die behandeling en preventie onderzoekt van de drie aandoeningen die de World Health Organization als hoogste prioriteit beschouwt: hiv/aids, tuberculose en malaria. Het concern is trots op zijn medische oplossingen. Toekomst: schoon en sociaal. Innovatie betekent volgens GSK vooruitgang. Daarom doet het bedrijf voortdurend onderzoek naar nieuwe mogelijkheid om de kwaliteit van leven te verbeteren. Duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor mens, dier en milieu zijn voor GSK belangrijke waarden. Ontwikkeling van medicijnen gebeurt zo diervriendelijk als mogelijk. Daarnaast streeft het concern naar CO2neutraal in 2050.

Functie omschrijving

Binnen de divisie Consumer Healthcare bij GlaxoSmithKline in Zeist zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die onderdeel van ons team wordt gedurende 5/6 maanden. Binnen deze afdeling, waar merken als Aquafresh, Sensodyne, parodontax, Voltaren, Otrivin en Nicotinell worden verkocht aan retailers als Kruidvat, Albert Heijn, Etos enBol.com, krijg je de mogelijkheid om samen te werken met de Customer Marketing Manager en de Brandmanager om zo een goede ervaring op te kunnen doen voor de toekomst. Je zal ons assisteren op de afdeling Customer Marketing en Brand Management. Customer Marketing is verantwoordelijk voor de gehele in-store executie van promoties en het opleiden van de handel. Brandmanagement houdt zich bezig met de strategie van haar producten en de executie van above line activiteiten. Naast deze twee afdelingen werk je nauw samen met de afdelingen Sales, Category Management, Forecasting en Demand Planning. Dit is een uitgelezen kans om operationele ervaring op te doen binnen de FMCG-branche!

Aanbod

Wat bieden wij? Naast het werken binnen een internationale en veelzijdige omgeving, bieden we je ook de volgende mogelijkheden:
- Meedenken en ontwikkelen van instore activaties.
- Het initiëren en beheren van het executie proces van instore activaties.
- Het analyseren en evalueren van promoties.
- Directe samenwerking met onze ompakker en demand planning afdeling om er voor te zorgen dat promoties op de juiste manier worden uitgevoerd.
- Het initiëren en opvolgen van trade communicatie en mogelijkheid tot direct klantencontact.
- Projectmanagement: je zal de mogelijkheid hebben om dedicated te werken aan projecten, die je van A tot Z kan beheren, zoals bijvoorbeeld de (re)launch van een product.
- Het beheren van de website
- Algehele ondersteuning aan het Customer Marketing team en het Brand Management team.

Functie-eisen

Wie zoeken we?
- Je bent enthousiast en gedreven!
- Je hebt een hands-on mentaliteit.
- Je bent flexibel en creatief in je gedachten en je houding.
- Je houdt er van om meerdere zaken tegelijk aan te pakken en goed te organiseren.
- Je doet een bedrijfskundige opleiding (bijv. Bedrijfskunde/Economie, HEAO, Marketing).
- Je bent geïnteresseerd in shopper marketing, brand marketing en/of FMCG branche.
- Je kunt nauwkeurig en zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer.
- Je bent fulltime beschikbaar voor 5/6 maanden, vanaf juli/augustus.