Danerolles - Danerolles zoekt Social Media goeroe en food enthousiasteling
Danerolles | Meeloopstage, Afstudeerstage, B Marketing| S FMCG| Marketing, Sales en Media|

highlight

Bedrijfsinformatie

Mmm je kent ze vast wel: die heerlijke croissantjes uit de oven. Met 6 man sterk verkopen wij onze blikjes in Nederland, België, Zweden, Denemarken en Finland. Wij zijn een klein, jong en ambitieus team. Vier keer per jaar organiseren wij leuke uitjes en bakken en eten we onbeperkt.

Functieomschrijving

Word jij ook zo blij van food, bak jij graag en wil je graag werkervaring op doen als online communicatie stagiaire? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Sinds 1974 brengt Danerolles vers gekoeld deeg in handige blikjes. Mensen kennen Danerolles nu nog vooral van het croissantdeeg, maar we zien dat consumenten aan het veranderen zijn.
Zij gaan creatiever om met het deeg en maken er steeds vaker quiche of borrelhapjes mee. Met onze online marketing strategie zullen we hierop inspelen en daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken.
Danerolles is per 1 september op zoek naar een enthousiaste student die slim is met taal en woorden. Als online marketing stagiaire zal je verantwoordelijk zijn voor alle social media kanalen van Danerolles (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube) in Nederland, België, Zweden, Finland en Denemarken. Daarnaast zal je nauw samen gaan werken met de Brand Manager om de website voor alle landen up-to-date te houden en onze consumenten te inspireren met maandelijkse nieuwsbrieven. Kortom: een mooie kans om een kijkje te kunnen nemen binnen online marketing bij een van de leukste food merken van Nederland in onze hoofdstad!

Functie-eisen

- HBO student of WO Bachelor student voor drie tot vier werkdagen. Stagiaire is overige tijd vrij om aan afstudeeropdracht of studie te werken op kantoor op vanuit huis.
- Studierichting (marketing) communicatie of commercie gerelateerd
- Affiniteit met food (lees: staat graag in de keuken en houdt van eten)
- Affiniteit met social media (lees: vastgeklampt aan Instagram)
- Goed met de Nederlandse taal
- Frans en Engels is een pré
- Proactieve houding
- Kan goed zelfstandig werken

Wat biedt het bedrijf je?

- Nauwe samenwerking met Brand Manager
- Een klein team (6 man sterk)
- Een kijkje in de keuken bij een food bedrijf. Doordat wij met een klein team
werken zul je van alle disciplines iets mee krijgen.
- Eindverantwoordelijke voor social
- Stagevergoeding van 350 euro per maand