Desk Content Marketing - Marketing ondersteuning
Desk Content Marketing | Academische bijbaan, B Marketing| Communicatie| S Marketing, Sales en Media|

Company information

Desk content marketing is het eerste Nederlandse software bedrijf dat een Content Marketing Platform heeft ontwikkeld, één geïntegreerd software systeem en fundament voor omni-channel strategie, genaamd DESK. Klanten van DESK kunnen hun relaties eenvoudig en snel voorzien van de juiste marketing middelen, zodat informatie relevanter en actueler is en er meer zaken gedaan kunnen worden. Met DESK, een volledig geïntegreerd platform, wordt content marketing echt simpel. DESK is een innovatieve ‘new generation software’ en groeit hard, met partners en klanten in meerdere landen. Schaalbaar, snel te implementeren en zeer gebruiksvriendelijk.

Job description

 Desk content marketing is gestart met het opzetten en uitrollen van marketing. Onderdeel van het plan zijn; Website, persberichten, blogs, ontwikkeling van een folder, opzetten van workshops. Voor deze werkzaamhenden zoekt Desk content marketing ondersteuning.

Job requirements

 Verwacht wordt dat de kandidaat zeer zelfstandig kan functioneren. Werken met Adobe Indesign en Photoshop is een pre, geen vereiste. Het goed kunnen schrijven van teksten en creatief zijn, is een pre. 

Wat biedt het bedrijf je?

 De kandidaat werkt direct samen met de Directie voor het opzetten en uitrollen van de marketing activiteiten. 

Region

Location

  • Helmond

Days

Months