Deskbookers - Stage Marketing
Deskbookers | Meeloopstage, B Marketing| S ICT & Electro|

Bedrijfsinformatie

Wij geloven dat om succesvol te zijn in je werk je gebruik moet maken van de best mogelijke werkruimte. Deskbookers.com beschikt over het grootste aanbod vergader-, training- en spreekruimtes welke online te boeken zijn. Als grootste speler in de Nederlandse markt werken we o.a. samen met overheden en bedrijven zoals T-mobile, PostNL, Uber en Randstad. Maar daar stopt het niet. Ons team is constant aan het groeien om niets minder dan de marktleider te worden en wij willen graag JOU om ons te helpen bij die missie!
 

Functieomschrijving

Als partner marketing stagiair(e) leer jij alles op het gebied van partner marketing. Je werkzaamheden variëren van o.a. het monitoren en bewaken van onze partner content, het schrijven van blogs en projecten opzetten om conversies te verbeteren op deskbookers.com. Je bent leergierig, proactief en enthousiast. Daarnaast houd je van schrijven en vind je het leuk om met jouw pagina's en artikelen consumenten te overtuigen om bij Deskbookers een boeking te maken.

Op de marketing afdeling bij Deskbookers zijn op dit moment acht medewerkers werkzaam. We zijn allemaal jonge mensen die jou willen laten groeien in je marketing skills. Op dit moment loopt Tjade bij ons stage. Hij is veel bezig geweest met de content van onze locaties in Amsterdam, heeft promotiemateriaal verzonden, gezocht naar nieuwe leads en gekeken naar de review strategie. Tjade heeft aangegeven dat je hier bij Deskbookers echt kennis kan maken met de verschillende onderdelen van marketing. Dit zorgt ervoor dat je stage uitdagend en leerzaam blijft.
 

Functie-eisen

- Je zit in het voorlaatste jaar van een HBO/WO studie, in de richting van marketing, communicatie of interactieve media;
- Je bent voor minimaal 5 maanden beschikbaar vanaf december / januari;
- Affiniteit met online marketing en de snelle ontwikkelingen op dit gebied is belangrijk;
- Je bent niet bang voor heel veel data. We gooien je in het diepe (maar laten je niet verdrinken);
- Je bent zelfstandig en durft met ideeën te komen;
- Je zit in een rollercoaster dus je 'geeft-nooit-op'
 

Wat biedt het bedrijf je?

- Een rollercoaster experience;
- Een baan bij een van de hipste startups van Nederland;
- Een startup ervaring waarbij je in een paar maanden meer leert dan in 4 jaar studie;
- Een geweldig leuke werkomgeving in Amsterdam;
- Ongekend goede werksfeer. Met super leuke collega's, grastis fruit, gratis lunch, een gave vrijdagmiddagborrel en vele andere teamuitjes;
- Een uitgebreid netwerk van mentoren en specialisten die jou alle kennis over startups en online marketing bijbrengen;
- Serieuze ruimte voor jouw creativiteit;
- Kans op een baan na afronding van jouw opleiding;
- 350 euro stagevergoeding per maand.
 

Regio

Locatie

  • Amsterdam

Dagen

Maanden