Digitale Marketing Stage - Pronova Laboratories BV
Pronova Labatories | Meeloopstage, B Sales| Communicatie| Marketing| S Productie en industrie| Life Science & Chemie| Media|

Bedrijfsinformatie

Pronova Laboratories ontwikkelt, registreert, produceert en vermarkt medische hulpmiddelen in de zelfzorg categorie. De verkoop vindt plaats via distributeurs over de gehele wereld. De productie van onze producten is uitbesteed aan diverse partijen. Pronova is een jong, klein en dynamisch bedrijf en zoekt commerciele versterking om het team uit te breiden. Wij zijn gevestigd in de buurt van Amsterdam.

Het product: Vitamine B12 in een neusspray; dat is nieuw, handig en heel doeltreffend. Het wordt namelijk snel opgenomen in het lichaam. En daarbij is het natuurlijk heel gemakkelijk mee te nemen en toe te dienen. Geen gedoe met pillen of injecties maar een simpele spray, een keer per week. B12 draagt bij aan het leervermogen, ondersteund een goed werkend geheugen en helpt vermoeidheid te verminderen. Kijk vooral even op de website: b12neusspray.com

Functieomschrijving

Pronova Laboratories biedt de kandidaat – de kans om als stagiair relevante ervaring in de digitale marketing wereld op te bouwen en bij te dragen aan onze verdere groei. Naast marketing op zich komt hier ook een stukje branding om de hoek kijken. Het product staat nog maar net in de markt en is daarom nog een relatief nieuw doek om jou creativiteit op los te laten zowel op de website als via social media.

Functie-eisen

HBO of WO niveau, studierichting Digital Media, Online Marketing, Branding of Communicatie Management met accent op nieuwe media, of soortgelijk. Wij zijn op zoek naar iemand met competenties in de digital marketing, content, SEA/SEO, zowel conceptueel / strategisch kunnen denken. Tevens, voor het branding aspect van dit product; merk positionering en marketing onderzoek te samen met blogposts en video’s etc. via de nieuwe media kanalen. Belangrijke aspecten voor deze opdracht zijn o.a. positiviteit, een zelf startend vermogen en assertiviteit, praktische instelling en een goed conceptueel vermogen. En je bent tegelijkertijd kritisch genoeg om continue verbeteringen te kunnen bewerkstelligen met een scherp oog voor details. Je voelt je ook op je gemak buiten de bewandelde paden. Je hebt ervaring met het gebruik van sociale media en internet. Eventueel ook met SEO en/of SEA.

Wat biedt het bedrijf je?

Bij Pronova ben je direct een voorwaardig teamlid van het bedrijf. Je leert veel, snel en wordt volledig opgenomen in de rest van het team waarin je veel leuke verantwoordelijkheden krijgt. Met dit product zijn we echt nog in de opstart fase van de verkoop waardoor alle mogelijkheden nog open liggen voor jou invulling. Je krijgt veel vrijheid en je kan aanspraak maken op de ervaringen van alle teamleden van Pronova. Kortom, als jij openstaat voor een uitdaging en je jezelf graag in het diepe gooit, dan is dit de juiste stage voor jou!